Ο Guetta ρίχνει ξανά στο dancefloor τη Jessie J

24.10.2011
Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο απογοητευτικό μία μουσική μορφή όπως η Jessie J να ξεφεύγει από αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και να προσπαθεί να γίνει μία καρικατούρα που μιμείται την Katy Perry. Γιατί όταν μία soul φωνή ικανή να σπάσει και το τελευταίο τζάμι στο χώρο με μία μόνο κορώνα και χωρίς μικρόφωνο κιόλας, αποφασίζει να ξανασυνεργαστεί με τον David Guetta για ένα

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο απογοητευτικό μία μουσική μορφή όπως η Jessie J να ξεφεύγει από αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και να προσπαθεί να γίνει μία καρικατούρα που μιμείται την Katy Perry. Γιατί όταν μία soul φωνή ικανή να σπάσει και το τελευταίο τζάμι στο χώρο με μία μόνο κορώνα και χωρίς μικρόφωνο κιόλας, αποφασίζει να ξανασυνεργαστεί με τον David Guetta για ένα ολόκληρο άλμπουμ αυτή τη φορά ε τότε βούλιαξε στην κινούμενη mainstream άμμο.

Ο Guetta που αυτή τη στιγμή μας βλέπει όλους από τον θρόνο του βασιλιά των deck αφού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος dj στον πλανήτη αφήνοντας πίσω Armin Van Buuren και Tiesto -στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα- συμφώνησε από τη Jessie μετά τη συνεργασία τους για τον δίσκο του "Nothing but the beat", ν' αναλάβει το καινούριο της άλμπουμ πετώντας την στο dancefloor. «Ηχογραφήσαμε μαζί ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και πήγε τόσο καλά που αποφασίσαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας τέλειος pop δισκος!» λέει ο Μίδας των χιτ και δε μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε κιόλας..

Κ.Π