Οι Coldplay έγραψαν το Mylo Xyloto...υπνωτισμένοι!

27.10.2011
Τώρα εξηγούνται όλα. Ο μπασίστας των Coldplay, Γκάρι Μπέριμαν (Guy Berryman) αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου στη Μαδρίτη πως για να βρουν έμπνευση δοκίμασαν τον υπνωτισμό κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων μετά από παρότρυνση του πραγωγού τους Μπράιαν Ίνο (Brian Eno). Αλλά αν είναι να βγαίνει τέτοιο αποτέλεσμα όπως το Mylo Xyloto, καλύτερα να δοκιμάζανε

Τώρα εξηγούνται όλα. Ο μπασίστας των Coldplay, Γκάρι Μπέριμαν (Guy Berryman) αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου στη Μαδρίτη πως για να βρουν έμπνευση δοκίμασαν τον υπνωτισμό κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων μετά από παρότρυνση του πραγωγού τους Μπράιαν Ίνο (Brian Eno). Αλλά αν είναι να βγαίνει τέτοιο αποτέλεσμα όπως το Mylo Xyloto, καλύτερα να δοκιμάζανε βελονισμό ή κάτι που τέλος πάντων είναι δοκιμασμένο και ξέρουμε ότι θα το εκτιμήσει το Pitchfork.

"Είμαστε στη μπάντα για πολύ καιρό ώστε να μπορούμε να εξερευνούμε νέες ιδέες και πρέπει να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Ο Brian πρότεινε να παίξουμε τα κομμάτια ενώ είμαστε υπνωτισμένοι και ήρθε ένας φίλος τους ειδικός για να βοηθήσει. Δεν βγήκε τίποτα αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε." Είπε ο Berryman και στα άλλα νέα όλη η μπάντα ενθουσιάστηκε τρομερά με το reunion των Stone Roses και ο κιθαρίστας του Τζόνι Μπακλαντ (Johnny Buckland) δήλωσε πως η συγκεκριμένη μπάντα ήταν ο λόγος που ξεκίνησε κιθάρα.

Κ.Π