Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα φέτος!

04.11.2011
Ο Tζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στο video clip του πρώτου του single “Mistletoe” που γυρίστηκε αρχές Οκτωβρίου στο Tennessee, ανακαλεί το πνεύμα των Χριστουγέννων κι εμφανίζεται σ’ ένα σκηνικό, με χιόνι, φωτάκια και χριστουγεννιάτικα έλατα να χορεύει με την εκλεκτή της καρδιάς του και να τη φιλάει κάτω από το γκι.

Ο Tζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στο video clip του πρώτου του single “Mistletoe” που γυρίστηκε αρχές Οκτωβρίου στο Tennessee, ανακαλεί το πνεύμα των Χριστουγέννων κι εμφανίζεται σ’ ένα σκηνικό, με χιόνι, φωτάκια και χριστουγεννιάτικα έλατα να χορεύει με την εκλεκτή της καρδιάς του και να τη φιλάει κάτω από το γκι. «Είμαστε σε Χριστουγεννιάτικο mood” εξηγεί ο Μπίμπερ που δηλώνει ενθουσιασμένος με τα τραγούδια του πρώτου Χριστουγεννιάτικου album του, Under The Mistletoe.

Με το “Mistletoe” στο Νο1 του iTunes από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του και με 36 εκ. “beliebers” στο facebook και 13 εκ. στο Twittter, αλλά και με 2.2 δις views στο You Tube και στο Vevo, ο Tζάστιν έχει βέβαια κάθε λόγο να δηλώνει ενθουσιασμένος και να πιστεύει πως τα τραγούδια του «θα αρέσουν σε όλους και θα τα τραγουδούν κάθε Χριστούγεννα, με δυο λόγια θα γίνουν κλασικά!».

Κι ενώ πριν από καμιά δεκαριά μέρες πήραμε ήδη μια πρώτη γεύση με ένα behind-the-scenes video από τα γυρίσματα του “Mistletoe”, που σκηνοθέτησε ο Roman White που είχε ξανασυνεργαστει με τον Biebs στο “One Less Lonely Girl”, μαθαίνουμε πώς ήδη βρίσκεται στα σκαριά ένα ακόμα video clip για τη διασκευή του Xmas classic “Santa Claus Is Coming To Town”, που δεν είναι άλλο από το τραγούδι των τίτλων που λέει ο Justin στην ταινία “Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη”, με πρωταγωνιστή τον Hugh Laurie (Dr. House), που αναμένεται να προβληθεί στην Ελλάδα στις 8 Δεκεμβρίου.

Το Under The Mistletoe, είναι το πέμπτο album του 17χρονου Καναδού –από το Νοέμβριο του 2009 που μας πρωτοσυστήθηκε με το “My World”. Tο debut album του, που καθιέρωσε ουσιαστικά τον Justin, αφού εξαιτίας του έγινε ο πρώτος solo artist που με τη μία είδε 4 τραγούδια του να μπαίνουν στο Top 40 του Billboard Hot 100! Σήμερα, 2 χρόνια μετά, ο Justin έχει καταφέρει να σημειώσει πωλήσεις 11 εκ. albums διεθνώς και να θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο.

Τι περιλαμβάνει λοιπόν το Χριστουγεννιάτικο album του Justin Bieber; Το Under The Mistletoe που κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις (τη standard με 11 tracks & την deluxe που περιλαμβάνει CD+DVD με 4 bonus tracks & 25 λεπτά of behind-the-scenes footage + το video του “Pray”) περιέχει κλασικά αλλά και νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάποια από τα οποία συνυπογράφει μάλιστα και ο ίδιος.

Το “Mistletoe” φέρει την υπογραφή του hit making Canadian duo, The Messengers (Nasri & Adam Messinger), που είχαν γράψει και το "Never Say Never," το τραγούδι των τίτλων της ταινίας, Never Say Never, καθώς και 2 επιπλέον tracks του Under The Mistletoe, των “Christmas Love” και “Home This Christmas” . Παραγωγός του album είναι ο Kuk Harrell.

Και πάμε στις συμμετοχές.

Μαράϊα Κάρεϋ (Mariah Carey) + Tζάστιν Μπίμπερ σ’ ένα απίστευτο ντουέτο της κλασικής πλέον επιτυχίας της Mariah, “All I Want For Christmas Is You”.

“Fa La la”, καινούργιο track με τους Boyz II Men που περιλαμβάνεται σε 2 βερσιόν μάλιστα στο δίσκο, κανονική και acapella.

“Home This Christmas” με το country group The Band Perry.

“Drummer Boy” με τρελό beat και τον Tζάστιν στα drums να ραπάρει με τους Busta Rhymes.

KAI… “The Christmas Song” (Chestnuts Roasting On An Open Fire) όπου συμμετέχει ο R&B και μέντορας του Bieber, Usher.

Κι ενώ μαθαίνουμε ότι ένα δολάριο από κάθε πώληση του Under The Mistletoe θα διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Tζάστιν συνοψίζει το νόημα όλου του album σε 2 φράσεις: Το Under The Mistletoe μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή σου την περίοδο των εορτών. Όλα τα τραγούδια, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μιλούν για τη στιγμή του φιλιού κάτω από το γκι.

Ο ίδιος πάντως, εκείνη τη στιγμή θα είναι live guest στην εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού (και παρουσιαστή του American Idol), Ryan Seacrest “Dick Clark’s Rockin’ Eve”, παρέα με τη Λέιντι Γκα Γκα (Lady Gaga).

Under the Mistletoe
1. Only Thing I Ever Get For Christmas
2. Mistletoe
3. The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) feat. Usher
4. Santa Claus Is Coming To Town
5. Fa La La feat. Boyz II Men
6. Christmas Love
7. All I Want For Christmas Is You Duet Mariah Carey
8. Drummer Boy feat. Busta Rhymes
9. All I Want Is You
*10. Fa La La (acapella) feat. Boyz II Men
11. Christmas Eve
12. Home This Christmas feat. The Band Perry
*13. Silent Night
*14. Pray
*15. Someday At Christmas

** Μόνο στη Deluxe Edition