Pixie Lott - Young Foolish Happy!!!

11.11.2011
Ο καθένας θα μπορούσε να γίνει pop star – χρειάζεται όμως ταλέντο, επιμονή και τύχη. Και η Pixie Lott τα συνδυάζει και τα τρία με μία soul φωνή κι έναν pop fresh ήχο που κάνει τη διαφορά...

Ο καθένας θα μπορούσε να γίνει pop star – χρειάζεται όμως ταλέντο, επιμονή και τύχη. Και η Pixie Lott τα συνδυάζει και τα τρία με μία soul φωνή κι έναν pop fresh ήχο που κάνει τη διαφορά...

Το μικρό ξωτικό (Pixie) από τη Βρετανία, που ακούει στο όνομα Victoria Louise "Pixie" Lott, είναι μια εικοσάχρονη τραγουδοποιός, χορεύτρια και ηθοποιός που, το καλοκαίρι του 2009 με τα δυο πρώτα της single “Mama Do” (Uh Oh, Uh Oh) & “Boys and Girls”, κατέκτησε την κορυφή του UK Singles Chart. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι στην εκκλησιαστική χορωδία και μέχρι τα 14 της, εκτός από την υποτροφία στη μουσική σχολή Italia Conti, πήρε μέρος σε παραστάσεις του West End αλλά και στην όπερα του Roger Waters των Pink Floyd, Ça Ira ("It'll be fine").

Η γνησιότερη φωνή της νέας Britpop, δυο χρόνια μετά το πλατινένιο debut album της, Turn It Up που ξεπέρασε το 1 εκ . αντίτυπα και τα 2 εκ. singles σε πωλήσεις σημειώνοντας επιπλέον, 3 Νο 1 hit singles, επιστρέφει με το Young Foolish Happy. Ένα εκρηκτικό μείγμα soul και electronic αλλά και R&B-pop μουσικής που προέκυψε από τη συνεργασία της με τον rapper Pusha T, στο τραγούδι What Do You Take me For, τον John Legend που συμετέχει στο πιάνο και στα φωνητικά στο You Win και τέλος, εκπληρώνοντας ένα παιδικό όνειρο της Pixie, με έναν καλλιτέχνη που υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιροές της, τον Stevie Wonder!


Εδώ το πρώτο single του δίσκου, All About Tonight, κατευθείαν από το Νο 1 του airplay, ενώ το ομώνυμο video έχει ξεπεράσει τα 2 εκ views.


TRACKLIST

1. Come Get It Now

2. All About Tonight

3. What Do You Take Me For? (feat. Pusha T)

4. Nobody Does It Better

5. Kiss The Stars

6. Stevie On The Radio (feat. Stevie Wonder)

7. Everybody hurts Sometimes

8. Dancing On My Own (feat. Marty James)

9. Birthday

10. Bright Lights (Good Life) Part II (feat. Tinchy Stryder)

11. Perfect

12. You Win (feat. John Legend)

13. We Just Go On

14. Young Foolish Happy