Φλόρενς Γουέλς: "Ο Μπόνο μ'έμαθε να χορεύω πάνω σε ψηλά τακούνια"

15.11.2011
Οι Florence and the machine ήταν κάποιοι από τους guests των U2 στην περιοδεία των 360 μοιρών και η Florence Welch στην τελευταία της συνέντευξη στο RTE.ie αποκάλυψε τις "off the record" συζητήσεις της με το Bono σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ βρίσκονται πάνω στη σκηνή προσπαθώντας να συνδυάσουν τραγούδι με χορό. Αφορμή ήταν η περφόρμανς των U2 στο Glastonbury και τη βοήθησε σε κάτι που την άγωνε πολύ και σίγουρα δε θα περίμενες να τ' ακούσεις.

Οι Florence and the machine ήταν κάποιοι από τους guests των U2 στην περιοδεία των 360 μοιρών και η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) στην τελευταία της συνέντευξη στο RTE.ie αποκάλυψε τις "off the record" συζητήσεις της με το Μπόνο (Bono) σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ βρίσκονται πάνω στη σκηνή προσπαθώντας να συνδυάσουν τραγούδι με χορό. Αφορμή ήταν η περφόρμανς των U2 στο Glastonbury και τη βοήθησε σε κάτι που την άγωνε πολύ και σίγουρα δε θα περίμενες να τ' ακούσεις.

«Ο Bono μου έμαθε να χορεύω πάνω σε ψηλά τακούνια! Μου είπε για επίσης πως θα μπορούσαν να πάνε όλα στραβά στο Glastonbury και πήγανε όντως στραβά αφού προσπαθούσε να μαζέψει το παντελόνι του ενώ βρισκόταν στη σκηνή. Τραγουδούσε και του έπεφτε το παντελόνι! Μου μιλούσε για το πώς έπρεπε να βρει έναν καινούριο τρόπο να τραγουδάει αλλά που να μην περιέχει πολύ κίνηση.» δήλωσε η Florence. Μάλλον πρέπει να τους κάνει κάποια σεμινάρια η Gaga ..

Κ.Π