Καινούριος δίσκος για τους Blur;

08.12.2011
Ο Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) είχε αφήσει κάτι υπονοούμενα πριν κάποιο καιρό πως οι Blur θα ενωθούν ξανά και θα ηχογραφήσουν καινούρια κομμάτια όχι απλά για να τα κυκλοφορήσουν σε συλλεκτικές εκδόσεις όπως έκαναν με το Record store day αλλά για να φτιάξουν κανονικό δίσκο. Ο μπασίστας της μπάντας Άλεξ Τζέιμς (Alex James), αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα συναντηθούν

Ο Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) είχε αφήσει κάτι υπονοούμενα πριν κάποιο καιρό πως οι Blur θα ενωθούν ξανά και θα ηχογραφήσουν καινούρια κομμάτια όχι απλά για να τα κυκλοφορήσουν σε συλλεκτικές εκδόσεις όπως έκαναν με το Record store day αλλά για να φτιάξουν κανονικό δίσκο. Ο μπασίστας της μπάντας Άλεξ Τζέιμς (Alex James), αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα συναντηθούν την επόμενη βδομάδα για ένα χριστουγεννιάτικο ποτό και συζητάνε πολύ σοβαρά να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το νέο υλικό τους αλλά δεν πιστεύει πως υπάρχει η έννοια του άλμπουμ πλέον.

"Δεν πιστεύω πως υπάρχει η έννοια του άλμπουμ πλέον. Πρέπει οι κυκλοφορίες να έρχονται πάντα σε 12 τραγούδια; απάντησε σχετικά με το πώς θα είναι το άλμπουμ τους και προσθέτει: Συνεχίζουμε να βλεπόμαστε ακόμα, περισσότερο από την εποχή που ζούσαμε με μια βαλίτσα στο χέρι. Το πιο πιθανό είναι να ηχογραφήσουμε ξανά.” Επίσης σημείωσε ότι στις 21 Φεβρουαρίου στα βραβεία Brit , οι Blur θα παραλάβουν το Outstanding contribution to music award, με το οποίο είχαν τιμήσει παλιότερα τους Oasis, Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney), The Who, U2 και Queen.

Κ.Π