Η Ke$ha ακόμη πιο άτακτη!

08.12.2011
Η διεθνής superstar Ke$ha γίνεται πιο άτακτη. Συνεργάζεται με το iTunes για την αποκλειστική κυκλοφορία του “Sleazy Remix 2.0 Get Sleazier” (συμμετέχουν οι Lil Wayne, Wiz Khalifa, T.I. & André 3000) στις 13 Δεκεμβρίου.

Η διεθνής superstar Ke$ha γίνεται πιο άτακτη. Συνεργάζεται με το iTunes για την αποκλειστική κυκλοφορία του “Sleazy Remix 2.0 Get Sleazier” (συμμετέχουν οι Lil Wayne, Wiz Khalifa, T.I. & André 3000) στις 13 Δεκεμβρίου.

Η Ke$ha λεει, "Ετοιμαστείτε να γίνεται ακόμη πιο άτακτοι με αυτή την άρρωστη συνεργασία που έκανα με 4 από τους αγαπημένους MCs όλων των εποχών: Weezy, Andre 3000, Wiz Khalifa, και T.I. Άνοιγα την “Get $leazy” περιοδεία με αυτό το τραγούδι κάθε νύχτα και πάντα ξεκινούσε αυτό το party...Ετοιμαστείτε, αυτή είναι η πιο ΑΡΡΩΣΤΗ και ΑΤΑΚΤΗ εκδοχή από ΠΟΤΕ.$".

Η διεθνής superstar Ke$ha αυτό το καιρό είναι στο studio δουλεύοντας το πολύ-αναμενόμενο νέο της album. Το 2010, η Ke$ha ήταν η Hot 100 Artist για το Billboard και το τεράστιο ντεμπούτο single της "TiK ToK" ονομάστηκε #1 Hot 100 Song από το ίδιο περιοδικό, ήταν το πιο πολύ-παιγμένο τραγούδι της χρονιάς και το digital track με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο κόσμο. Η Ke$ha είχε 6 συνεχόμενες Top 10 επιτυχίες συμπεριλαμβανομένων των τριών #1 singles: "TiK ToK", "Your Love Is My Drug" και "We R Who We R". Το ντεμπούτο της album Animal έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η Ke$ha έχει κάνει περιοδεία σε όλο το κόσμο με πάνω από 200 live shows για το Animal και για το Cannibal album.

Κέρδισε MTV EMA στη κατηγορία Best New Act το Νοέμβριο του 2010 και ήταν υποψήφια για 2 American Music Awards, 3 MTV VMA Awards και 6 Billboard Awards. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο το κόσμο συμπεριλαμβανομένων των MTV Europe Music Awards, Much Music Awards (Καναδάς), Echo Awards (Γερμανία), X Factor (Αυστραλία), American Music Awards, Billboard Awards, American Idol, Saturday Night Live και The Today Show Summer Concert Series. Έχει πάνω από 17 εκατομμύρια Facebook fans και πάνω από 2 εκατομμύρια Twitter followers. Έχει πουλήσει πάνω από 24,5 εκατομμύρια τραγούδια και ringtones μόνο στις Η.Π.Α. και πάνω από 27,5 εκατομμύρια παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Η Ke$ha είναι μία διεθνής δύναμη, το Animal έγινε Χρυσό, Πλατινένιο ή πολύ-Πλατινένιο σε 11 αγορές (Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες) και ήταν το μεγαλύτερο ντεμπούτο άλμπουμ σε πωλήσεις για διεθνή γυναίκα καλλιτέχνη το 2010 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ke$ha είναι ο παγκόσμιος πρέσβης της Casio Baby G και πρόσφατα ονομάστηκε και πρώτος παγκόσμιος πρέσβης για την Humane Society International.