Οι Air, η Βίσση και η βωβή ταινία!

08.12.2011
Οι Air επέστρεψαν με κάτι πολύ ωραίο αλλά στην ελληνική πραγματικότητα τους έμαθαν αρκετοί αυτές τις μέρες για έναν λάθος λόγο που τους συνδέει με την Άννα Βίσση. Σουρεάλ κι όμως αληθινό αλλά μην ανησυχεί κανείς ότι θα τους δει σε κάποια πίστα. Οι designers που επιμελήθηκαν την καινούρια αφίσα της Βίσση για τις εμφανίσεις της στο REX είχαν μια φαεινή ιδέα: ν’ αντιγράψουν μέχρι

Οι Air επέστρεψαν με κάτι πολύ ωραίο αλλά στην ελληνική πραγματικότητα τους έμαθαν αρκετοί αυτές τις μέρες για έναν λάθος λόγο που τους συνδέει με την Άννα Βίσση. Σουρεάλ κι όμως αληθινό αλλά μην ανησυχεί κανείς ότι θα τους δει σε κάποια πίστα. Οι designers που επιμελήθηκαν την καινούρια αφίσα της Βίσση για τις εμφανίσεις της στο REX είχαν μια φαεινή ιδέα: ν’ αντιγράψουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια το εξώφυλλο του άλμπουμ των Air, "The Virgin Suicides" (μουσική για την ομώνυμη ταινία) και να βάλουν υποτίθεται το πρόσωπο της. End of story..

Tα καλά νέα που αφορούν τους Γάλλους που είναι υπέυθυνοι για μερικά από τα πιο «κολλητικά» electro κι ατμοσφαιρικά κομμάτια είναι η μουσική που έφτιαξαν για μία ιστορική μικρού μήκους ταινία και πρώτη προσπάθεια στην επιστημονική φαντασία. Το Voyage dans la lune απέκτησε soundtrack με την υπογραφή των Nicolas Godin και Jean-Bnot Dunckel και τη συμμετοχή των Au Revoir Simone και θα κυκλοφορήσει 7 Φεβρουαρίου από την Astralwerks.

Ακούστε το Seven Stars με την Victoria Legrand των Beach House-

και Voila και το tracklist..

01. Astronomic Club

02. Seven Stars

03. Retour sur terre

04. Parade

05. Moon Fever

06. Sonic Armada

07. Who Am I Know?

08. Décollage

09. Cosmic Trip

10. Homme lune

11. Lava

Κ.Π