O Μπραντ Πιτ ξυρίζει τη Τζολί!

13.12.2011
Ο Μπραντ Πιτ βάζει ... χέρι στα πόδια της Αντζελίνας Τζολί και η βασίλισσα Ελισάβετ κάθεται στη λεκάνη της τουαλέτας ως κοινή θνητή! Ο πρίγκιπας Χάρι και η τρομερή Πίπα Μίντλετον όπως βλέπετε είναι πλέον μαζί!!! Γι΄αυτό και τον ταΐζει τρυφερά στο στόμα, γι' αυτό και κυκλοφορεί στους διαδρόμους του παλατιού φορώντας μόνο το σακάκι του!

Ο Μπραντ Πιτ βάζει ... χέρι στα πόδια της Αντζελίνας Τζολί και η βασίλισσα Ελισάβετ κάθεται στη λεκάνη της τουαλέτας ως κοινή θνητή! Ο πρίγκιπας Χάρι και η τρομερή Πίπα Μίντλετον!!! Γι΄αυτό και τον ταΐζει τρυφερά στο στόμα, γι' αυτό και κυκλοφορεί στους διαδρόμους του παλατιού φορώντας μόνο το σακάκι του!

Προσοχή όμως! Η αλήθεια μπορεί να μην είναι αυτή που φαίνεται! Και αυτό γιατί πίσω από το βιβλίο «Exposed! 2011: The Pictures the Celebs Didn't Want You to See» κρύβεται η κατεργάρα σατιρική φωτογράφος Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) που είναι ειδήμων στις παραπλανητικές φωτογραφίες και ειδήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Τζάκσον ειδικεύεται στην εξερεύνηση της κουλτούρας των διαφόρων διασήμων με το να επινοεί διάφορα σενάρια για τις ιδιωτικές τους ζωές. Προκειμένου να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί σωσίες με εκπληκτική πραγματικά ομοιότητα! Στις προηγούμενες παρόμοιες δουλειές της, όπως το "Confidential", έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το μάτι μας με το να παρουσιάζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ να ανοίγουν σαμπάνιες στο πριγκιπικό κρεβάτι, τον Πιτ να ξυρίζει την Τζολί και την βασίλισσα Ελισάβετ σε ιδιαίτερες στιγμές...

"Ήθελα να κάνω την ανασκόπηση της χρονιάς, γι΄αυτό και καταγράφω όλα τα νέα των celebrities και όλες τις ιστορίες που συνέβησαν, από τη μεταμόσχευση μαλλιών του Ρούνει και το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ μέχρι και την πορεία του Κόουελ στο αμερικανικό X Factor", αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζάκσον για το νέο της βιβλίο.

Η Τζάκσον χρησιμοποίησε τον Ρόντι Γουόκερ και την Χάνα Γουίλιαμ ως τους υποτιθέμενους πρίγκιπα Χάρι και Πίπα Μίντλετον. Ο Γουόκερ μάλιστα αναφέρει πως: «Κατά μία έννοια κυνήγησα την Τζάκσον μανιωδιώς. Είχα ακούσει ότι έψαχνε σωσίες και μόλις είδα τη δουλειά που έκανε με τους Μπέκαμ και με τους άλλους προσπάθησα να έρθω αμέσως σε επαφή μαζί της παρόλο που ήξερα πως θα εκθέσω τον εαυτό μου σε γελοίες καταστάσεις!»

Το βιβλίο βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις Canongate!

Επιμέλεια: Γ.Οικονόμου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου