Και η καλλιτέχνις της χρονιάς είναι..

16.12.2011
Ας ξεκινήσουμε με τα facts. Το 2011 έγινε μία από τους μόλις έξι καλλιτέχνες στην ιστορία που είδε έξι singles από τον ίδιο δίσκο να πηγαίνουν στις πρώτες θέσεις των charts. Κέρδισε το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς στα MTV VMAS. Έκανε περιοδεία (Teenage dream tour) που άφηνε σ’ όλους τους προορισμούς τα ταγκαρίσματα του sold out. Εβγαλε το δεύτερο άρωμα της "Meow!". Η Mattel την έκανε συλλεκτική κούκλα Barbie. Συμμετείχε σε δύο εκπομπές του Saturday Night Live. Είναι

Ας ξεκινήσουμε με τα facts. Το 2011 έγινε μία από τους μόλις έξι καλλιτέχνες στην ιστορία που είδε έξι singles από τον ίδιο δίσκο να πηγαίνουν στις πρώτες θέσεις των charts. Κέρδισε το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς στα MTV VMAS. Έκανε περιοδεία (Teenage dream tour) που άφηνε σ’ όλους τους προορισμούς τα ταγκαρίσματα του sold out. Εβγαλε το δεύτερο άρωμα της "Meow!". Η Mattel την έκανε συλλεκτική κούκλα Barbie. Συμμετείχε σε δύο εκπομπές του Saturday Night Live. Είναι μέσα στην πεντάδα του Forbes με τις τραγουδίστριες που έχουν τα περισσότερα κέρδη στη μουσική βιομηχανία. Το The one that got away συνεχίζει να μετράει youtube views και δολάρια.

Πάρε μια ανάσα και συνεχίζουμε. Το MTV έλαβε υποόψιν του όλ’ αυτά , ψήφισε την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ως The artist of the year κι εκείνη δημοσίευσε ένα συγκινητικό ευχαριστήριο βίντεο (παραπάνω) με το βραβείο αγκαλιά. Δήλωσε κάπου ότι μπορεί και να ξυρίσει και το κεφάλι της μετά από τις τόσες πολλές βαφές που τους έχει ρίξει κι όσο για πιθανή συνεργασία με την απέναντι ισχυρη της μουσικής Lady Gaga, απάντησε στο twitter πως το ερώτημα είναι αν η Gaga θέλει να συνεργαστεί μαζί της. Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) μπορείς τώρα να φουσκώνεις από υπερηφάνια.

Κ.Π