Παίξε στο βίντεο κλιπ των Arcade Fire!

19.12.2011
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Arcade Fire πειραματίζονται με το interactive στα βίντεο κλιπ τους αφού όταν είχαν κυκλοφορήσει το The Suburbs έψαχναν συνέχεια τρόπους να συμμετέχει κι ο θεατής σ αυτό που βλέπει. Τώρα μαζί με τον σκηνοθέτη Βίνσεντ Μόρισετ (Vincent Morisset) έφτιαξαν ένα ειδικό site για το καινούριο τους βίντεο Sprawl II (Mountains beyond Mountains)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Arcade Fire πειραματίζονται με το interactive στα βίντεο κλιπ τους αφού όταν είχαν κυκλοφορήσει το The Suburbs έψαχναν συνέχεια τρόπους να συμμετέχει κι ο θεατής σ αυτό που βλέπει. Τώρα μαζί με τον σκηνοθέτη Βίνσεντ Μόρισετ (Vincent Morisset) έφτιαξαν ένα ειδικό site για το καινούριο τους βίντεο Sprawl II (Mountains beyond Mountains) στο οποίο αν έχεις κάμερα, μπορείς ενώ έχεις πατήσει το play να χορεύεις μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και να κατευθύνεις τους ήρωες.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις και όσο πιο τρελά πράγματα κάνεις τόσο πιο γρήγορα πηγαίνει το βίντεο. Επίσης αν σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάμερα, μπορείς να κάνει το ίδιο με τον κέρσορα του mouse. Αν δεν το δεις στην πράξη σου φαίνεται λίγο τρελό και ίσως μπερδεμένο σαν ιδέα αλλά είναι πολύ απλό και διασκεδαστικό κι επιπλέον έχουν ανεβάσει κι ένα άλλο βίντεο όπου κάποια παιδιά φοράνε μεγάλες μάσκες με τα πρόσωπα των μελών του συγκροτήματος και χορεύουν στο δρόμο.

K.Π