Ο Έλτον Τζον θέλει τον Τζάστιν για..

03.01.2012
Ο Έλτον Τζον (Elton John) αυτή την περίοδο έχει αφήσει λίγο το πιάνο στον αυτόματο πιλότο γιατί μάλλον δεν σταματάει ποτέ να παίζει ακόμα κι αν αυτός δεν είναι πάνω και πηγαίνει βόλτες σε κινηματογραφικά στούντιο. Ετοιμάζει την βιογραφία του Rocketman στα καρέ με τον σεναριογράφο του "Billy Elliott "να έχει αναλάβει τα κείμενα, έναν σκηνοθέτη- που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν λένε τα όνομα του ? για τον συντονισμό των καμερών και είναι στην αναζήτηση ηθοποιών για

Ο Έλτον Τζον (Elton John) αυτή την περίοδο έχει αφήσει λίγο το πιάνο στον αυτόματο πιλότο γιατί μάλλον δεν σταματάει ποτέ να παίζει ακόμα κι αν αυτός δεν είναι πάνω και πηγαίνει βόλτες σε κινηματογραφικά στούντιο. Ετοιμάζει την βιογραφία του Rocketman στα καρέ με τον σεναριογράφο του "Billy Elliott "να έχει αναλάβει τα κείμενα, έναν σκηνοθέτη- που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν λένε τα όνομα του – για τον συντονισμό των καμερών και είναι στην αναζήτηση ηθοποιών για το καστ.

"Θα κάνουμε μία επίσημη ανακοίνωση για το πρότζεκτ πολύ σύντομα. Έχουμε έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει, ο Lee Hall έχει γράψει το σενάριο και όσο για το καστ δεν ξέρω. Έχω μία λίστα με κάποιους που θα ήθελα να παίξουν και στο νούμερο ένα για πρωταγωνιστής είναι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) γιατί έχει ξαναπαίξει τον εαυτό μου στο βίντεο κλιπ του David La Chapelle για το Rocketman και ήταν τέλειος" ανέφερε ο Έλτον στην συνέντευξη του στους L.A Times και αναμένουμε..

Κ.Π