Πάτρικ Κάρνεϊ(Black Keys):"Είμαι άσχημος και παίζω χάλια ντραμς"

05.01.2012
Μάλλον δεν βλέπεις συχνά κάποιον διάσημο να συμφωνεί με τις αρνητικές φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν χωρίς να κάνει πλάκα. Ο Πάτρικ Κάρνεϊ (Patrick Carney), το άλλο μισό των Black Keys είπε σε συνέντευξη του στο Rolling Stone ότι όλα όσα λένε πολλοί στα διάφορα social networks όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση και το πόσο κακός στα ντραμς ισχύουν. "Παίζω χάλια

Μάλλον δεν βλέπεις συχνά κάποιον διάσημο να συμφωνεί με τις αρνητικές φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν χωρίς να κάνει πλάκα. Ο Πάτρικ Κάρνεϊ (Patrick Carney), το άλλο μισό των Black Keys είπε σε συνέντευξη του στο Rolling Stone ότι όλα όσα λένε πολλοί στα διάφορα social networks όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση και το πόσο κακός στα ντραμς ισχύουν. "Παίζω χάλια ντραμς και είναι τρομαχτικό. Βλέπω πολλά σχόλια στο twitter για το πόσο άσχημος είμαι και πόσο παράξενος φαίνομαι και ναι έτσι έιναι, συμφωνώ με τα περισσότερα απ' όλα αυτά." σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο Κάρνει.

Πέρα από τα κάλλη, οι Black Keys έχουν βγάλει γι άλλη μια φορά έναν δίσκο γεννημένο για να κολλήσει στ’ αυτιά σου αφού το El Camino κρατάει τα χαρακτηριστικά στοιχεία της μπάντας, σέρβιραν κάτι διαφορετικό από το Brothers και τα κομμάτια τους ακούγονται μ ένα μαγικό τρόπο παντού. Επίσης είναι ήδη σε περιοδεία προσθέτοντας ακόμα ένα live στο Alexandra Palace του Λονδίνου κι αποκαλύπτοντας πως θα έχουν για opening act τους Arctic Monkeys στο tour τους στην Αμερική και Καναδά.

ΥΓ: Εκτός απ όλα αυτά συνέβαλαν κι αυτοί στο "πέσιμο" στους Nickelback λέγοντας πως "Το rock ‘n’ roll πεθαίνει γιατί ο κόσμος συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι οι Nickelback είναι το μεγαλύτερο rock συγκρότημα στον κόσμο. Έτσι, δέχθηκαν το γεγονός ότι το μεγαλύτερο rock συγκρότημα στον κόσμο θα είναι πάντα σκατά, άρα δεν υπάρχει και λόγος να προσπαθήσει κανείς να γίνει το μεγαλύτερο rock συγκρότημα"

Κ.Π