Σινέντ Ο Κόννορ και σύζυγος: Το σεξ τους έφερε κοντά!

10.01.2012
H Sinéad O’Connor παντρεύτηκε τον Barry Herridge στο Las Vegas στις 8 Δεκεμβρίου αλλά έκανε μία ανακοίνωση στο website της μόλις 16 ημέρες εμτά, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους! Μετά από σειρά Tweets όμως, η Sinead ομολόγησε ότι είναι και πάλι μαζί του... μετά από ένα τρελλό ερωτικό βράδυ..

H Σινέντ Ο Κόννορ Sinéad O’Connor ειναι και πάλι μαζί με το σύζυγό της!

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Barry Herridge στο Las Vegas στις 8 Δεκεμβρίου αλλά έκανε μία ανακοίνωση στο website της μόλις 16 ημέρες μετά, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους!

Μετά από σειρά Tweets όμως, η Sinead ομολόγησε ότι είναι και πάλι μαζί του... μετά από ένα τρελλό ερωτικό βράδυ.. Περάσαμε τέλεια, ήταν σαν παράνομη σχέση.

"'Yay!!! Αποφασίσαμε να είμαστε ζευγάρι και πάλι, αλλα επειδή βιαστήκαμε θα είναι ο φίλος μου και θα είμαι η κοπελα του, θα πάμε να δούμε έναν ειδκό σύμβουλο και σε ένα χρόνο θα μείνουμε και πάλι μαζί σαν κανονικό παντρεμένο ζευγάρι... Αλλά θα είμαστε τυπικά παντρεμένοι και θα κάνουμε έρωτα και θα αγαπιόμαστε... απλώς θα είμαστε γκόμενοι..σε ποιον δε θα άρεσε αυτο! Θεέ μου είμαι ευτυχισμένη! "

Καταλάβατε? Περιμένετε έχει και συνέχεια...

Η Sinead εξήγησε επίσης τι πήγε στραβά και απέτυχε ο γάμος...

"Εκτός του ότι έπεσαν κάποιοι άνθρωποι πάνω στον άντρα μου και τον πίεσαν να μην είναι μαζί μου, εγώ επειδή δεν πίνω, την πρώτη μέρα του γάμου μου έψαξα να καπνίσω λίγο χόρτο.. κι αυτό τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα...Οπότε τον άφησα ελεύθερο γιατι μια γυναίκα πρέπει να είναι χαρά για τον άντρα της, όχι στεναχώρια. Τον ελευθέρωσα λοιπόν και αυτός γύρισε... "