Αγώνες πείνας για Arcade Fire και Τέιλορ Σουίφτ!

14.02.2012
Τα soundtrack από θριλεροταινίες, splatter b movies και καταραμένες ιστορίες βαμπίρ μαζεύουν πλέον τους καλύτερους indie ροκάδες τύπους και συγκροτήματα για να δώσουν τις μουσικές τους και τελευταία χρόνια τα βλέπεις και στα charts με κανονικά άλμπουμ. Έτσι και με την ταινία "Hunger Games" με την Τζένιφερ Λορενς (Jennifer Lawrence) για πρωταγωνίστρια που κάνει βασανιστική την αναμονή μας με τρομερά trailer μέχρι να τη δούμε ολόκληρη στις σινεμαδικές (και.. εντάξει ιντερνετικές) οθόνες.

Τα soundtrack από θριλεροταινίες, splatter b movies και καταραμένες ιστορίες βαμπίρ μαζεύουν πλέον τους καλύτερους indie ροκάδες τύπους και συγκροτήματα για να δώσουν τις μουσικές τους και τελευταία χρόνια τα βλέπεις και στα charts με κανονικά άλμπουμ. Έτσι και με την περίεργη ταινία "Hunger Games" με την Τζένιφερ Λορενς (Jennifer Lawrence) για πρωταγωνίστρια που κάνει ψυχοβγαλτική την αναμονή μας με τρομερά trailer μέχρι να τη δούμε ολόκληρη στις σινεμαδικές (και.. εντάξει ιντερνετικές) οθόνες.

Το πρώτο κομμάτι της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) Safe &Sound -που έφυγε πάλι νικήτρια από τα Grammy -από το soundtrack του φιλμ είχε βγει τον Δεκέμβριο και τώρα αποκαλύφθηκε όλη η ομάδα που συμμετέχει μέσα. Με παραγωγό τον Τι Μπόουν Μπερνέτ (T Bone Burnett) στο στούντιο μαζεύτηκαν για Αγώνες Πείνας μεταξύ άλλων οι Arcade Fire, Kid Cudi, Μιράντα Λάμπερτ (Miranda Lambert), Decemberists, Civil Wars, Glen Hansard(Γκλεν Χάνσαρντ).

Δες το tracklist:

1. Taylor Swift: "Safe & Sound" [ft. the Civil Wars]

2. Taylor Swift: "Eyes Wide Open"

3
. Arcade Fire: "Abraham's Daughter"

4. Kid Cudi: "The Ruler & the Killer"

5. Miranda Lambert: "Run Daddy Run" [ft. Pistol Annies]

6. The Civil Wars: "Kingdom Come"

7. The Decemberists: "One Engine"

8. Glen Hansard: "Take the Heartland"

9. The Low Anthem: "Lover Is Childlike"

10. Punch Brothers: "Dark Days"

11. The Secret Sisters: "Tomorrow Will Be Kinder"

12. Birdy: "Just a Game"

13. Ella Mae Bowen: "Oh Come and Sing"

14. Jayme Dee: "Rules"

15. Carolina Chocolate Drops: "Reaping Day"

16. Neko Case: "Give Me Something I'll Remember
"

Κ.Π