Οχι είπαν οι Rolling Stones στους Ολυμπιακούς!

14.02.2012
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου πλησιάζουν και θα χουν για σκηνοθέτη τον Slumdog Ντάνι Μπόιλ (Danny Boyle) για να βλέπεις τους αθλητές και το κοινό με σπινταριστά πλάνα μέσα σ’ ένα βιντεοκλιπίστικο κλίμα και κάπου στις κερκίδες θα κρύβονται ο Renton (Trainspotting) με τον Jamal (Slumdog Millionaire) να σχολιάζουν.

Οι Άγγλοι δεν επέλεξαν από τους πιο αντικομφορμιστές σκηνοθέτες τους αλλά και τους σκοτεινούς Underworld για ν’ αναλάβουν όλη τη μουσική επιμέλεια της διοργάνωσης.

Το θέμα όμως είναι οι live εμφανίσεις των Αγώνων και συγκεκριμένα εκείνη των Rolling Stones. Απ ότι λέγανε διάφορες φήμες κα το είχαν και σίγουρο η μπάντα του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) θα τραγουδούσε μαζί με τους Blur και την Adele αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τους.

«Σε αντίθεση μ αυτά που υποστηρίζει ένα ανακριβές δημοσίευμα της London Evening Standard, οι Rolling Stones ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν σκοπό να εμφανιστούν σε καμία συναυλία σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ούτε στο Hyde Park, ούτε στο Olympic Park...», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον αν τσεκάρεις το Top 10 της Αγγλίας βρίσκεται το κομμάτι του Wil.i.am "T.H.E" με τον Τζάγκερ και τη Τζένιφερ Λόπεζ(Jennifer Lopez) στα φωνητικά, κάτι που είχε να το πετύχει ο frontman των Stones από τότε που είχε κυκλοφορήσει το "Dancing in the street" με τον Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) .

Κ.Π