Αποκλειστικός Jason Mraz σε πρώτη μετάδοση!

16.02.2012
Το “I Won’t Give Up” το νέο κομμάτι του Jason Mraz, γίνεται με γρήγορους ρυθμούς η πρώτη αδιαμφισβήτητη επιτυχία αυτής της χρονιάς.

Το “I Won’t Give Up” το νέο κομμάτι του Jason Mraz, γίνεται με γρήγορους ρυθμούς η πρώτη αδιαμφισβήτητη επιτυχία αυτής της χρονιάς. Μία βδομάδα από την κυκλοφορία του το τραγούδι έκανε ντεμπούτο στο #1 του “Digital Songs” chart στο Billboard, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 225.000. Μόνο στο iTunes το “I Won’t Give Up” είναι στην κορυφή του “Top Songs” και “Top Pop Songs” εδώ και μέρες. Με την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και καθόλου ραδιοφωνικό airplay, η αντίδραση στο κομμάτι ήταν μεγαλιώδης.

Αρχικά εμφανίστηκε στο site του Mraz στις 3 Ιανουαρίου και συγκέντρωσε θετικά σχόλια από όλους, συμεπριλαμβανομένων των Ellen DeGeneres, Colbie Callait, Rob Thomas, Perez Hilton, και Lady Antebellum, οι οποίοι το πόσταραν στα Twitter τους! Το βιντεάκι με τους στίχους που κυκλοφορεί έχει ξεπεράσει τα 2.5 εκ μοναδικά views στο επίσημο κανάλι του Mraz στο YouTube: www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0.

Το τραγούδι είναι το πρώτο που ντεμπουτάρει στην κορυφή του Billboard “Digital Songs” μετά το “She Will” του Lil’ Wayne featuring Drake τον περασμένο Αύγουστο.

Το νέο album έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαϊου, ενώ ο Mraz θα ερμηνεύσει το κομμάτι ζωντανά στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος έχει ήδη έξι υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY, ενώ το τρίτο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο “WE SING. WE DANCE. WE STEAL THINGS” γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε χρυσό, πλατινένιο και πολλαπλά πλατινένιο σε 21 χώρες σε όλο τον κοσμο. Το lead single, “I’m Yours” αναδείχθηκε αμέσως το κομμάτι της χρονιάς το 2010 και κρατάει το ρεκόρ για την μεγαλύτερη παραμονη τραγουδιού στην ιστορία του Billboard “Hot 100” chart. Ο Mraz έχει τιμηθεί με πολλούς τρόπους, μεταξύ των οποίων το βραβείο για τους δημιουργούς του Hall of Fame “Hal David Starlight Award”.

Ο Mraz πέρασε μεγάλο μέρος του 2011 σε περιοδεία με τον φιλο του Noel “Toca” Rivera, και στασεις σε Αμερική, Αφρική, Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία. Πολλά από τα show του ήταν sold out, ενώ ο ίδιος παράλληλα έτρεχε τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και ίδρυσε το Jason Mraz Foundation, που αφοσιώνεται στη στήριξη διαφόρων οργανισμών (http://jasonmraz.com/foundation/) που ασχολούνται με την ανθρώπινη ισότητα, τη διατήρηση του περιβαλλοντος, τις Τέχνες και την εκπαίδευση και την ανάρρωση και βοήθεια.

Ε.Σ.

Σε αποκλειστική μετάδοση από το www.e-go.gr εσείς έχετε τώρα την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο βίντεο κλιπ του κομματιού!

www.jasonmraz.com
www.atlanticrecords.com