Γίνε «κακό κορίτσι» στο σεξ

15.02.2012
Βαρέθηκες να είσαι το «καλό κορίτσι» της διπλανής πόρτας; Ο αναλυτικός οδηγός της Μπάρμπαρα Κίσλινγκ (Barbara Keesling) μετατρέπει το καλό κορίτσι σε κακό κορίτσι μέσα σε έντεκα κεφάλαια.

Βαρέθηκες να είσαι το «καλό κορίτσι» της διπλανής πόρτας; Ο αναλυτικός οδηγός της Μπάρμπαρα Κίσλινγκ (Barbara Keesling) μετατρέπει το "πρόβατο" σε "λύκο" μέσα σε έντεκα κεφάλαια.

Στο τελευταίο της πόνημα για τις γυναίκες και το σεξ η συγγραφέας και επιφανής σεξοθεραπεύτρια επεξεργάζεται την ιδέα ότι κάθε καλό κορίτσι κρύβει μέσα της ένα κακό κορίτσι, το οποίο πεθαίνει να βγει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει πανικό.

Το βιβλίο «The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex: An Indispensable Guide to Pleasure & Seduction» είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία.

Οι τίτλοι των κεφαλαίων τα λένε όλα!

- Feeling Good About Being "Bad"
- Having Sex on the Brain
- Dressing the Part
- Walking the Walk
- Talking Sexy,
- In and Out of Bed Knowing Your Body
- Touching and Teasing
- Loving to Climax
- Playing with Toys
- Breaking All the Rules
- Shopping Till You Drop

Κάθε μήνα η Κίσλινγκ απαντάει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του περιοδικού Men's Health, στη στήλη με τίτλο "Ask the Sex Doc". Έχει εργαστεί σε περιοδικά όπως τα: Glamour, Cosmopolitan, Redbook, Elle και Esquire, ενώ επί 10 χρόνια έχει σπουδάσει θέματα σχετικά με την σεξουαλικότητα και την ψυχοπαθολογία σε διάφορα πανεπιστήμια της Καλιφόρνια.