Ερωτοχτυπημένη και ρομαντική η Lady Gaga!

05.03.2012
Όλα τα έχουμε δει από εκείνη, αλλά ότι θα έκανε και σαν ερωτευμένη μαθήτρια, ήταν το τελευταίο που θα περιμέναμε... Παρότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη περιοδεία της, η εκκεντρική τραγουδοποιός βρίσκει τον χρόνο για να αφοσιωθεί στον έρωτα της, ενώ παράλληλα βάζει κι ένα χεράκι για να βοηθήσει την προώθηση του οικογενειακού τους εστιατορίου στη Νέα Υόρκη.

Αν σκεφτόσουν πως αποκλείεται να βρίσκει χρόνο για να ερωτευτεί με τέτοιο φορτωμένο πρόγραμμα, η Mother Monster έρχεται να σε διαψεύσει και όχι μόνο δεν κρύβει τον βήχα, αλλά ούτε τον μεγάλο της έρωτα.

Ο Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) των Vampires Diaries είναι ο κλέφτης που μπούκαρε στην καρδιά της Lady Gaga και απ’ ότι λένε διάφοροι, από το περσινό καλοκαίρι που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο για το "You and I" είναι αχώριστοι.

Η Gaga μάλιστα κάποια στιγμή μέσα στο 30ωρο -γιατί αποκλείεται να έχει 24ωρο όπως εμείς οι κοινοί θνητοί- κι ανάμεσα στις ετοιμασίες για την Born this way tour έκατσε κι έφτιαξε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες των δυο τους σε προσωπικές τους στιγμές , προσωπικά τους αναμνηστικά όπως το κλειδί του δωματίου από το ξενοδοχείο του πρώτου τους ταξιδιού, το μενού από το ρεστοράν στο οποίο πήγαν στο πρώτο τους ραντεβού και άλλα τέτοια ρομαντικά.

Κάτι φήμες λένε πως σκέφτονται να συζήσουν και ψάχνουν για σπίτια στη Νέα Υόρκη και Πενσιλβανία, ενώ εκείνη έχει ήδη ένα (φτωχικό) στο Λονδίνο.

Παράλληλα με όλα αυτά όμως, η Gaga έχει αναλάβει να προωθήσει και το ιταλικό εστιατόριο των γονιών της, στη Νέα Υόρκη και ήταν εκεί στην επέτειο του ενός χρόνου λειτουργίας του, την Πέμπτη το βράδυ, εκπλήσσοντας όλους τους θαμώνες.

"Συμπεριφερόταν σαν να βρίσκεται σπίτι της. Εκείνη και οι γονείς της γελούσαν και συζητούσαν και φαίνονταν σαν να ήταν οικογενειακό δείπνο στην κουζίνα τους. Ευχαρίστησε όσους ήρθαν και έδειξε φωτογραφίες της οικογένειας της σ ένα τραπέζι", αποκάλυψε ένας από τους καλεσμένους στο περιοδικό Life &Style.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Gaga έδινε τη γνώμη της για τα διάφορα πιάτα, τρώγοντας τα πάντα αλλά χωρίς να μασάει τα λόγια της: "Οι κεφτέδες είναι τέλειοι! Ακριβώς όπως τους κάνουν στην Ιταλία, καλοψημένους! Το μπρόκολο όμως ήθελε λιγότερες σάλτσες: είναι τόσο γευστικό από μόνο του που δεν χρειάζεται βοήθεια", φέρεται να είπε.

Εκτός κουζίνας κι επικίνδυνων μαγειρικών αποστολών, η Gaga θα σφυρίξει την έναρξη της γιγάντιας περιοδείας της στις 27 Απριλίου, στη Σεούλ και θα κάνει τα πάντα να είναι μαζί της ο αγαπημένος της... All you need is love.

K.Π