Τι σκανταλιά ετοιμάζουν Λάνα Ντελ Ρέι και Σέριλ Κόουλ;

05.03.2012
Η 28χρονη πολυτάλαντη μουσικός από το Νιούκαστλ, ετοιμάζει μια ακόμη πιο δυναμική επιστροφή στοχεύοντας σε ηχηρές συνεργασίες.

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) αποφάσισε να επιστρέψει πολύ πιο δυναμικά απ ότι φανταζόμασταν και έχει στη λίστα των καλεσμένων της για το στούντιο μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή στη μουσική.

Μέχρι στιγμής ξέραμε πως η Ριάνα(Rianna), η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και ο Έμινεμ θα συμμετέχουν σε κομμάτια αλλά και στην παραγωγή του δίσκου της, γιατί όπως είχε δηλώσει η ίδια, η καινούργια συλλογή της θέλει να είναι πιο urban.

Όμως σημερα μαθαίνουμε ότι οι ετοιμασίες του άλμπουμ συμπεριλαμβάνουν τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) την οποία ναι, έχεις βαρεθεί ν ακούς, αλλά έχει μεγάλη ζήτηση.

Η Κόουλ θέλει πάρα πολύ η νέα εμμονή των alternative indie τύπων, Λάνα να μπει ανάμεσα στους συνεργάτες του καινούργιου της άλμπουμ, ως στιχουργός και να της δώσει μία μπαλάντα που δεν μπήκε στο δισκογραφικό ντεμπούτο της 25χρονης Αμερικανίδας, "Born to Die".

"Η Σέριλ είναι πολύ μεγάλη φαν της Λάνα και έχει περιέργεια ν ακούσει τραγούδια που έχει γράψει για τον εαυτό της να τα τραγουδούν άλλοι. Διάλεξε ένα απ αυτά κι έχει ενθουσιαστεί πολύ. Η εταιρία της είναι θετική μ αυτή την επιλογή γιατί η Λάνα είναι από τις πιο περιζήτητες στιχουργούς στη μουσική βιομηχανία", δήλωσε μια συνεργάτης της Κόουλ και όλοι βρίσκονται στην αναμονή για την απάντηση της Ντελ Ρέι.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς η Λάνα Ντελ Ρέι έχει πουλήσει μέχρι τώρα, 900.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Κ.Π