Η Σελένα Γκόμεζ... στη φυλακή

06.03.2012
Η 20χρονη σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ πίνει λίγο παραπάνω και καταλήγει στη φυλακή..

Θεωρούνται από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της σόουμπιζ, είναι και οι δύο πετυχημένοι και μέχρι τώρα είναι αχώριστοι. Η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είναι τα νέα teen είδωλα, οι συναυλίες τους γεμίζουν τα μεγαλύτερα στάδια και σε κάθε ευκαιρία δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Τώρα είτε είναι αληθινή είναι εντελώς ψεύτικη η σχέση τους, λίγη σημασία έχει αφού πουλάει.

Η 20χρονη Σελένα θα αφήσει για λίγο το στούντιο και τις συναυλίες και ετοιμάζεται να μπει πίσω από της φυλακής τα σίδερα μαζί με την παρέα της μετά από ένα ατελείωτο hangover.

Μην τρομάζεις δεν πρόκειται για την πραγματική ζωή της αλλά για το σενάριο της καινούριας της ταινίας "Spring Breakers" του Χάρμονι Κορίν (Harmony Corine) η οποία βρίσκεται στα στάδια του Post production.

Η ιστορία μιλάει για μία κοριτσίστικη παρέα που θέλει να κάνει ανοιξιάτικες διακοπές αλλά δεν έχει λεφτά. Έτσι, τα κορίτσια κλέβουν μεθυσμένα ένα εστιατόριο αλλά το σχέδιο τους χαλάει όταν συλλαμβάνονται κι οδηγούνται στη φυλακή. Ωστόσο, η περιπέτεια τους συνεχίζεται καθώς βγαίνουν από τη φυλακή γρηγορότερα απ ότι υπολόγιζαν αφού πληρώνουν την εγγύηση δύο έμποροι όπλων και ναρκωτικών.

Όχι, δεν σου είπαμε το τέλος, απλά έτσι παρουσιάζουν την υπόθεση του φιλμ το οποίο δυσκόλεψε λίγο τη Γκομέζ γιατί ο ρόλος της είναι εντελώς κόντρα από τον χαρακτήρα της, απ' ότι είπε η ίδια στο E!Online: «Έχω δει πάρα πολλές ταινίες, για να με βοηθήσουν να υποδυθώ την μεθυσμένη. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που είμαι στην πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναμένουμε το αποτέλεσμα.

Κ.Π