Θα βγάλουν δίσκο σε κουτί δημητριακών!

06.03.2012
Σύντομα το πρωινό θα σερβίρεται σε μέταλ ρυθμούς..

Ακόμα και μουσικοί που είναι πολλά χρόνια στη μουσική πρέπει να βρίσκουν τρόπους να κυκλοφορούν τα άλμπουμ τους όσο πιο περίεργα γίνεται. Οπότε οι αγαπημένοι Metallica οι οποίοι έλαβαν πολύ κακές κριτικές για τον τελευταίο τους δίσκο Lulu, έβαλαν τη φαντασία τους να οργιάσει και σκέφτηκαν ένα μάλλον αστείο προμοτάρισμα του καινούριου του δίσκου.

Ο ντράμερ της μπάντας Λαρς Ούλριχ (Lars Ulrich) έδωσε μια συνέντευξη στο Spin και δήλωσε πως ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο στούντιο αλλά κι ότι συζητάνε μεταξύ τους πως θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους χωρίς να δίνει λεπτομέρεις για ημερομηνίες.

Σε περίπτωση που νόμιζες πως οι μεταλάδες δεν αγχώνονται για τα charts πως θα αποκτήσει το κοινό τους τις νέες καινούριες μουσικές τους, οι Metallica είναι σε μία φάση brainstorming αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

“Θέλουμε να μοιραστούμε την νέα μας δουλειά με ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά να την ακούσουν. Έτσι, πρέπει να σκεφτούμε τους τρόπους που θα γίνει αυτό, από το να κυκλοφορήσει σε συσκευασία δημητριακών, μέχρι να λέμε στον κόσμο να κάνει κατακόρυφο για να την αποκτήσει. Θέλουμε να σκεφτούμε κάτι τρελό.” ανέφερε ο 49χρονος μουσικός και μάλλον προσεχώς θα τρώμε κορν φλέικς με τη γνωστή χειρονομία των devilhorns στο ένα χέρι και τραγουδώντας δυνατά με τον Τζέιμς Χέτφιλντ(James Hetfield).

Κ.Π