Peppers χωρίς Φρουσιάντε στο Rock n Roll hall of fame;

07.03.2012
Στη μεγάλη τους συναυλία για το Rock n roll hall of fame απ' ότι φάινεται δεν θα είναι μαζί τους ο καλύτερος ίσως κιθαρίστας τους..

Οι Red hot chili peppers εκτός από τις ετοιμασίες τους για τη μεγάλη συναυλία τους στην Ελλάδα , όπως είχαμε πει κάποια στιγμή είναι μέσα στους υποψηφίους για το Rock and Roll hall of fame μαζί με τους Guns n Roses, Beastie Boys και Faces/Small faces.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, θα γίνει ένα live στις 14 Απριλίου στο Κλίβελαντ του Οχάιο όπου θα τραγουδήσουν όλα μαζί τα συγκροτήματα και θα έχουν μαζί τους και κάποια από τα παλαιότερα τους μέλη. Όσον αφορά τους Peppers θα είναι ο Τζακ Άιρονς (Jack Irons) και Κλιφ Μαρτίνεζ (Cliff Matinez) αλλά σύμφωνα με τον ντράμερ τους Chad Smith (Τσαντ Σμιθ) θα λείπει ο καλύτερος τους κιθαρίστας που αποχώρισε από τη μπάντα πριν τις ηχογραφήσεις του "I'm with you".

"Προτείναμε στον Φρουσιάντε να παίξει μαζί μας αλλά αρνήθηκε λέγοντας πως δεν θα ένιωθε άνετα να βρεθεί εκεί, μας συχήθηκε καλή τύχη και μας ευχαρίστησε. Το σεβαστήκαμε και όλα καλά. Είναι ο τύπος του ανθρώπου ο οποίος όταν γι αυτόν κλείσει ο κύκλος κάποιου πρότζεκτ που ασχολείται, θέλει απλά να προχωρήσει στην επόμενη φάση και οι Peppers δεν τον ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή." δήλωσε ο Σμιθ στο Billboard.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε επίσης πως αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του I’m with you, έχουν έμπνευση, γράφουν και καινούριο υλικό και συζητάνε κάποιες νέες ιδέες αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι να μπουν στο στούντιο. Σε περίπτωση που δε θυμάσαι, κάνε μια προθέρμανση διαβάζοντας τις δικές μας εντυπώσεις από τη συναυλία τους στο Τορίνο..

K.Π