Η Αλίσια Κιζ ντύθηκε... εξωγήινη

08.03.2012
Η 31χρονη σταρ που μάγεψε πρόσφατα με τη φωνή της στην κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και δεν είχε κανενα πρόβλημα να ξεχωρίσει στο πλήθος, παρά τις μαζικές εκκεντρικές εμφανίσεις που κατέκλυσαν την πόλη!

Η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) εμφανίστηκε με έμπνευση από το Σταρ Τρεκ... ένα μυστήριο ασημένιο κόσμημα έλαμπε στο κεφάλι της, και συγκεκριμένα στο κέντρο του μετώπου της, ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω αναδεικνύοντας όσο περισσότερο γινόταν την εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Οσο για τα ρούχα της, η Αλίσια κράτησε απλό στυλ με ένα μαύρο σατέν κοστούμι και μαύρα σανδάλια.

Στο ίδιο σόου ήταν παρούσα και η Κέιτι Πέρυ (Katy Perry) με ένα συγκρατημένα σέξυ look, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα στο βαθύ ντεκολτέ, που συνδύασε με μαύρο καπέλο και χαμηλά μποτάκια (και μπλε μαλλιά!)

Και οι δύο τραγουδίστριες παρευρέθηκαν την τελευταία βδομάδα σε πολλά από τα fashion shows της Γαλλικής πρωτεύουσας. Η Αλίσια βρεθηκε στο σόου της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney), στο σόου του Βαλεντίνο (Valentino) και στου Ζιβανσύ (Givenchy) ενώ η Κέιτι στου Υβ Σεν Λοράν (YSL show), και στο σόου των στο Βίκτορ εντ Ρολφ (Viktor and Rolf).

E.Σ.