Οι Radiohead εξόργισαν την εκκλησία των Βαπτιστών!

14.03.2012
"Είναι ένα μάτσο μαιμούδες-φρικιά με μέτρια τραγούδια" είπαν οι ιερείς για τη μπάντα.

Οι παπάδες οποιασδήποτε εκκλησίας ανέκαθεν ήταν υπερβολικοί στα σχόλια τους για τις σύγχρονες ροκ ή ηλεκτρονικές μουσικές που ακούει η νεολαία και παρασέρνει τα μικρά παιδιά στον κακό τον δρόμο. Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις όπως σ όλα τα επαγγέλματα για τα οποία έχουμε δημιουργήσει διάφορες προκαταλήψεις αλλά πολλές φορές γίνονται αστείοι όπως στην περίπτωση των Radiohead.

Οι ρασοφόροι της Εκκλησίας των Βαπτιστών του Westboro με αφορμή τη συναυλία της μπάντας του Τομ Γιορκ (Thom Yorke) στο Kansas, διαδήλωσαν έξω από το Sprint Centre γιατί ο κόσμος ακούει αυτές τις "βλακώδεις μουσικές" αντί να επικεντρώνεται στο Θεό. Όχι ότι θα επηρεάσουν και πολύ κόσμο μ αυτές τις ενέργειες και δε νομίζουμε να τους πήρε κανείς στα σοβαρά, αν κάνεις μια γύρα στο ίντερνετ και δεις τι έγραψαν για το περιστατικό.

«Οι Radiohead είναι ένα μάτσο μαιμούδες-φρικιά με μέτρια τραγούδια. Προσπαθείτε να επηρεάσετε τον κόσμο να κοιτάει αυτές τις ανοησίες και όχι την οργή του Θεού που θα πέσει πάνω του. Ο Θεός καταστρέφει αυτή τη χώρα επηρεάζοντας τις ζωές όλων μας, με το σκόρο να τρώει το ύφασμα της εθνικής μας φορεσιάς. Αυτό ακριβώς είναι και οι Radiohead» έγραψαν στο επίσημο site τους κι αν βγάζεις νόημα απ όλη αυτή την κατάσταση, έλα να μας το πεις. Αμήν.

Κ.Π