Άκυρη η συναυλία της Yael Naim στο Gazarte

16.03.2012
Δεν θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της Yael Naim τον Απρίλιο στο Gazarte όπως είχε αρχικά προαναγγελθεί λόγω προσωπικών υποχρεώσεων της ίδιας.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της Yael Naim τον Απρίλιο στο Gazarte όπως είχε αρχικά προαναγγελθεί λόγω προσωπικών υποχρεώσεων της ίδιας. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα επόμενα live που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους προσεχείς μήνες στη σκηνή του GAZARTE. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας.


Η Yael Naim είναι μία ξεχωριστή περσόνα της γαλλικής σκηνής που έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ και έχει δώσει το δικό της προσωπικό στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας της αλλά και όπου εμφανίζεται εκτός Γαλλίας.

H εβραϊκής καταγωγής καλλιτέχνις τραγουδάει στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα εβραϊκά ενώ συνεργάζεται με τον percussionist David Donatien δισκογραφικά και επί σκηνής, το alter ego της τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς, τη γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι «New Soul», από την διαφημιστική καμπάνια της Apple.

Η μουσική της Yael έχει δόσεις folk και jazz που μαζί με τις "μυστηριώδεις" λέξεις των τραγουδιών της και την ντελικάτη ποιότητα της ερμηνείας της φτιάχνουν ένα μοναδικό στυλ. Δύναμη και ευαισθησία, ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο μέσα από την τζαζ, την ποπ και την κλασική μουσική, και στίχοι που οδηγούν σε ενδοσκόπηση, σε ένα μουσικό εσωτερικό ταξίδι, αυτά είναι τα πλούσια μουσικά δώρα της Yael Naim.Κάθε live της είναι μία διαφορετική εμπειρία με την ίδια επικεφαλής μιας δυνατής παρέας μουσικών.