Beatles: Οι γιοι ζήλεψαν τη δόξα των μπαμπάδων!

04.04.2012

Οι Beatles, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που έχουν περάσει από τις χρυσές μεριές της μουσικής ιστορίας έχουν διαλυθεί εδώ και 40 χρόνια αλλά οι απόγονοι των μελών τους σκέφτονται να τους φέρουν στη ζωή κατά κάποιο τρόπο. Ο γιος του Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney), Τζέιμς, δήλωσε σε συνέντευξη του στο BBC ότι θα ήθελε να τζαμάρει με τους γιους των υπολοίπων θρυλικών Σκαθαριών και να φτιάξουν ένα Next Generation συγκρότημα .

"Δεν ξέρω αν ο Ζακ Στάρκεϊ θέλει να το κάνει αλλά μάλλον ο αδερφός του Τζέισον θα είναι σίγουρα. Ο Σον Λένον θα συμμετέχει το πιο πιθανό όπως επίσης και ο Ντάνι Χαρισον. Θα είμαι χαρούμενος αν το καταφέρουμε". είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Κι επειδή δημιουργήθηκε αρκετός ντόρος με τις δηλώσεις του, έγραψε στη σελίδα του στο facebook πως για να μη γίνει κάποια παρεξήγηση, απλά θέλουν να παίξουν με τα παιδιά και τίποτα άλλο ενώ η κανονική του μπάντα θα κάνει περιοδεία όλο το χρόνο.

Όσο για τους γόνους με τα επίθετα βαριά σαν ιστορία, κόλλησαν το μουσικό μικρόβιο και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα στούντιο και τις σκηνές. Σε ένα γρήγορο βιογραφικό, ο γιος του Ρίνγκο Σταρ (Ringo Star), Ζακ είναι επίσης ντράμερ , παίζει με τους Who από το 1996 , έχει περιοδεύει με τους Johnny Marr and Healers, Oasis και τον Πολ Γουέλερ(Paul Weller).

O διάδοχος του Τζον Λένον (John Lennon), Σον, το μόνο παιδί που έκανε με την Γιόκο Όνο, έβγαλε το ντεμπούτο του In to the sun το 1998, έχει συνεργαστεί με τους Άλμπερτ Χάμοντ (Albert Hammond Jr.), Σίμπο Μέιτο (Cibo Matto), The Ghost of a Saber Tooth Tiger κι έχει παίξει σε πρότζεκτς της μητέρας του. Η πιο πρόσφατη συνεργασία του είναι με τον Ρούφους Γουέινράιτ (Rufus Wainright ) για το νέο άλμπουμ του, Out of the game.

Τέλος το παιδί του Τζορτζ Χάρισον (George Harrison),Ντάνι είναι κιθαρίστας, έπαιξε πρώτη φορά στο άλμπουμ του μπαμπά του, Brainwashed το 2002, η μπάντα του είναι οι Thenewno2 κι έχει κάνει ένα άλμπουμ με τον Μπεν Χάρπερ (Ben Harper) και Τζόσεφ Αρθουρ (Joseph Arthur).

Κ.Π