Ο βοηθός της Τουλίζα εγκρίνει πρώτος τους συντρόφους της!

04.04.2012
Οι περισσότεροι πιθανοί ...μνηστήρες πρέπει να εντυπωσιάσουν τη μελλοντική τους πεθερά για να κερδίσουν το κορίτσι των ονείρων τους.

Αλλά οι άνδρες της Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) έχουν μια πολύ πιο δύσκολη κατάσταση στα χέρια τους... Η ίδια αποκάλυψε ότι ο έμπιστος προσωπικός της βοηθός, Γκάρεθ Βάρεϊ (Gareth Varey), ο οποίος είναι και ο καλύτερος φίλος και ο σωματοφύλακάς της, πρέπει να δώσει την έγκρισή του κάθε φορά που εκείνη γνωρίζει ...ένα πιθανό ραντεβού της.

Φαίνεται ότι η Τουλίζα είναι εξαιρετικά προσεκτική μετά την πρόσφατη ιστορία με τον πρώην φίλο της Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards), αλλιώς γνωστό και ως MC Ultra, ο οποίος διέρρευσε σκόπιμα προσωπικό τους βίντεο στο διαδίκτυο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γκάρεθ δεν φεύγει από το πλευρό μου, επιβλέπει όλα μου τα ραντεβού. Και αν άρχιζα μία σχέση, ο Γκάρεθ θα ηταν παρών στα τέσσερα πρώτα ραντεβού, γιατί εμείς οι δύο πάμε πακετό. Δε σημαίνει ότι θα συμμετέχει κι αυτός, αλλά θα είναι πάντα εκεί».

Η Τουλίζα που αυτό τον καιρό βγαίνει με τον ηθοποιό Τζακ Ο Ντόνελ (Jack O'Connell), σκέφτεται ακόμη και να εκδώσει ένα συμβόλαιο για τους συντρόφους της, μια συμφωνία δηλαδή που θα τονίζει ότι κανεις από τους δύο δε θα πουλήσει ποτέ μια ιστορία ή θα μπορεί να μιλήσει για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια εξασφάλισε μια νέα δουλειά, αυτή της οικοδέσποινας στο Radio 1, αυτή την εβδομάδα και εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να κάνει την πασαρέλα της με διάφορα καλοκαιρινά συνολάκια.

Ωστόσο, συνειδητοποίησε γρήγορα καθώς ξυπνούσε τα μεσάνυχτα για να είναι στην ώρα της στο πρωινό πρόγραμμα, ότι η οδός Great Portland δεν ειναι σαν τη παραλια του Μαϊάμι. Σήμερα, η μεταξύ άλλων κριτής του X Factor, εμφανίστηκε με φθινοπωρινό ντύσιμο, φορώντας ένα σακάκι που έμοιαζε μεγαλύτερο από την ηλικία της. Συνδύασε το ασπρόμαυρο παλτό με μαύρο τζιν, αλλά δεν ήταν αρκετά έτοιμη μάλλον να αντιμετωπίσει το κρυο και βγήκε με peep toe σανδάλια και κόκκινο βερνίκι στα πόδια.

Η 23χρονη παρουσιάσει το The Chris Moyles Show αυτή την εβδομάδα με ένα διαφορετικό συμπαρουσιαστη κάθε μέρα.

Ε.Σ.