Ριάνα: Θα κάνω ό,τι θέλω με τον Κρις Μπράουν!

05.04.2012
Λένε ότι η συνήθεια δεν κόβεται εύκολα και αυτο ακριβώς φαίνεται να ισχύει και στην περιπτωση της Ριάνα (Rihanna).

Στο τελευταίο τεύχος του αμερικάνικου Elle η τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της για τον πρώην φίλο της, μετά από έντονη φημολογία ότι η φλόγα της σχέσης τους δεν έσβησε ποτέ και ότι τελευταια συναντιούνται κρυφά.

"Σέβομαι ό,τι λέει ο κόσμος αλλά τελικά ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά. Ειναι πολύ δύσκολο για μένα να το δεχτώ αλλά το καταλαβαίνω. Ο κοσμος καταλήγει να σπαταλάει τον χρόνο του σε μπλογκς και να λέει ό.τι θέλει, οκ, δεν τους κατηγορώ γι αυτό. Αλλά εγώ θα κάνω ό.τι θέλω."

Σε συνέχεια της επίθεσης που δέχτηκε το 2009, η ίδια παραδέχεται ότι ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής της "Ημουν θυμωμένη, θλιμμένη, μπερδεμένη και διαλυμένη. Και ήμουν ακομη ερωτευμένη. Ειχα ανάγκη να μιλήσω γι αυτο."

Παραδέχτηκε οτι χρησιμοποίησε το άλμπουμ της Rated R ως θεραπεία - μία περίοδο κατά την οποία αποκάλυψε ένα πολύ σέξυ νέο εαυτό.
"Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να βρω γαλήνη, γιατί γύριζαν όλα μέσα στο κεφάλι μου και δε μπορούσα να τα αφήσω εκεί."

Και παρόλο που το τραύμα ήταν μεγάλο, παραδέχεται ότι ήταν και το έναυσμα για μια νέα πορεία, για να δείξει στον κόσμο τον αληθινό της εαυτό. "Μου έδωσε όπλα, σκεφτόμουν 'γ*** το. Ξέρουν ήδη περισσότερα για μένα από όσα χρειάζεται. Ειναι ντροπιαστικό. Και αυτός ήταν ο τροπος να λυτρωθώ, να ελευθερωθώ. Ηθελα εγώ να δειξω στον κόσμο ποια είμαι. Οπως κι αν το πάρουν, καλά ή άσχημα, ήθελα να ξέρουν τη δική μου αλήθεια. Ειναι σαν να έχεις ένα λιγότερο μυστικό, ένα λιγότερο φορτίο - λες , τώρα που ξέρεις κι αυτό, δεν έχω τίποτα να κρύψω".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ριάνα κάνει την επαναστάση της γιατί νιώθει ότι δουλεύει πολύ σκληρά και θέλει χρόνο για τον εαυτο της. Μία πηγή αποκαλύπτει στην New York Post, 'Η ομάδα που τη μανατζάρει της απαγόρεψε οποιαδήποτε επανένωση με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) αλλα εκείνη απάντησε ότι θα κάνει αυτό που θέλει.

Φαίνεται πως οι άνθρωποί που την περιβάλλουν φοβούνται ότι μπορεί και να ηχογραφήσει άλμπουμ μαζί του, μόνο και μόνο για να τους πάει κοντρα.

Και η πηγή συνεχίζει "Η Ριάνα επαναστατει. Λέει ότι δουλεύουν πολύ όλοι μαζί της και θέλει λίγο χρόνο με τον εαυτο της, για τον εαυτό της. Την έχουν ικανή να πάει να συνεργαστεί μαζί του για να τους δείξει ότι τους αγνοεί".

Αυτό τον καιρό εκείνη ειναι στην Ιαπωνία και ο Κρις στο Λος Αντζελες, όπου και δουλεύει το πέμπτο του άλμπουμ με τον τίτλο Fortune που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαϊου, τρεις μέρες αφου γινει 23 ετών.

Αν και εκείνη δηλώνει μόνη και ευτυχισμένη, μερικά ποστ στο τουίτερ της υποδηλώνουν διαφορετικά πράγματα.. Στις 31 Μαρτίου έγραψε "Αν δε με θέλεις, θα με θελησει κάποιος άλλος... αν δεν είμαι αρκετά καλή!"

Ενώ αργότερα έγραψε κάτι που πολλοί θεώρησαν ότι προορίζεται για τον Μπράουν "Σε κάνω να περιμενεις... θέλω να ξέρω αν το αξίζεις".

Ε.Σ.