Κλάιβ Ντέιβις: Μπόμπι Κριστίνα αν κάνεις αποτοξίνωση θα σε βοηθήσω

05.04.2012
Ο μέντορας της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) υποσχέθηκε να βοηθήσει την μουσική καριέρα της κόρης της, αν ξεπεράσει τα προσωπικά της προβλήματα.

Από το θάνατο της ντίβας και μετά, η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) παλεύει να σταθεί στα πόδια της. Οι φήμες οργιάζουν για τη χρήση αλκοόλ και κοκαϊνής και πρόσφατα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της να κάνει χρήση.

Ο μουσικός μέντορας της μητέρας της, Κλάιβ Ντέιβις (Clive Davis) δήλωσε ότι θα βοηθήσει τη νεαρή και θα την καθοδηγήσει, ακριβώς όπως έκανε και με τη Γουίτνεϊ.

"Ο Κλάιβ λέει συνέχεια στη Μπόμπι ότι πρέπει να μπει σε κλινικη αποτοξίνωσης και ότι αν το κάνει, μετά θα τη βοηθήσει με την καριέρα της στη μουσική" γράφει το περιοδικο Star και συνεχίζει "Ο Κλάιβ κάνει ό.τι μπορεί".

“Ολοι ανησυχούν για τη μικρή. Η θεία της, Πατ, κάλεσε φίλους και συγγενείς στο σπίτι της στην Ατλάνα για να μιλήσουν όλοι μαζι σοβαρά και να βρουν ένα τρόπο να την κρατήσουν νηφάλια" γράφει το περιοδικό.

Η Μπόμπι στην συνέντευξη που έδωσε στην Οπρα παραδέχτηκε ότι δε μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η μητέρα της έφυγε για πάντα, ενώ εκεί αποκάλυψε και τα σχέδιά της να ακολουθήσει παρόμοια καριέρα, γεγονός που έβαλε όλους στη διαδικασία να φοβούνται μήπων ακολουθήσει την πορεία τη μητέρας της στις καταχρήσεις.

"Πρέπει να συνεχίσω την κληρονομιά, να τιμήσω το όνομα της μητέρας μου" δήλωσε η Μπόμπι. Η γιαγιά της πάντως, επιθυμεί να μην ασχοληθεί ακόμη η μικρή με το τραγούδι, μέχρι να ειναι πιο ώριμη και πιο έτοιμη να σταθεί σε αυτό τον χώρο.

Ε.Σ.