Η Ριάνα περιμένει το διαζύγιο του Άστον Κούτσερ

05.04.2012
Η τραγουδίστρια φημολογείται ότι βγάινει με τον νεαρό ηθοποιό, από τότε που οι παπαράτσι την φωτογράφισαν να βγαίνει ένα βράδυ από το σπίτι του στο Λος Αντζελες στις 4 τα ξημερώματα.

Η Ριάνα δεν ενδίδει ακόμη στη σχέση με τον Αστον Κούτσερ γιατί έχει πληγωθεί άσχημα στο παρελθόν και φοβάται.

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τους δυο τους να απόλαυσαν ένα σύντομο φλερτ οκτώ εβδομάδων ενώ άλλοι είπαν ότι η σχέση τους είναι τόσο σοβαρή που η Ριάνα σκέφτεται να μυηθεί στην Καμπάλα για χάρη του.

Παρόλο που η ίδια δηλώνει μόνη και ευτυχισμένη, οι φίλοι της λενε πως μιλάει για τον Αστον κάθε μέρα. "Απλά φοβάται να ενδώσει γιατί έχει περάσει άσχημα με τις σχέσεις της στο παρελθόν. Κρατιέται και δεν ανοίγεται ακόμη" γράφει το περιοδικό Grazia και συνεχίζει "Μην ξεχνάτε πόσο έχει πονέσει και επίσης πώς τρόμαξε όταν την απαθανάτισαν να βγαίνει από το σπιτι του τα ξημερώματα. Δεν την πειράζει να τη βλέπουν να είναι έξω και να διασκεδάζει, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν της άρεσε. Η Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κουτσερ βιώνουν ένα επίπονο διαζύγιο και η Ριάνα δε θέλει να είναι η αφορμή για περαιτέρω πόνο σε κανέναν. Περιμένει να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο για να δει τι θα κάνει.."

Ε.Σ.