Ο φίλος της Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζει την οικογένειά της

06.04.2012
O 24χρονος χορευτής φαίνεται ότι μάγεψε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Λόπεζ...

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) βγαίνει με τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) τους τελευταίους μήνες, μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ Αντονι ( Marc Anthony) και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα… να γνωρίσει τους γονείς.

Η μητέρα της Γουαδελούπη (Guadalupe) είναι ήδη φίλη με τον 24χρονο χορευτή, προς μεγάλη χαρά της Τζένιφερ.

«Το επίθετο του Κάσπερ τον περιγράφει μια χαρά» είπε αστειευόμενη η Τζένιφερ σε φίλο της,σύμφωνα με τη Chicago Sun-Times. (σ.σ. smart σημαίνει έξυπνος, κομψός)

Η Γουαδελούπη είχε διαφόρων ειδών σχέσεις με τους φιλους της κόρης της. Τα πήγαινε καλά με τον Μπεν Αφλεκ, με τον οποίο η Τζεν ήταν αρραβωνιασμένη από το 2002 ως το 2004, και μάλιστα ζήτησε συμβουλές από εκείνον όταν η κόρης της ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Μαρκ Αντονι, με τον οποίο λέγεται ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Κάσπερ έχει συνάψει τόσο καλές σχέσεις που κατά τις φήμες, τηλεφωνεί στην πεθερά του καθημερινά για να συζητήσει τη μέρα με τη Τζένιφερ… Λέγεται μάλιστα ότι έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα και την αδελφή της αγαπημένης του, Λίντα, η οποία φαίνεται να δήλωσε για εκείνον «Είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας που σε κερδίζει»

Ε.Σ.