Η μητέρα της Γουίτνεϊ κατέρρευσε με τις λεπτομέρειες θανάτου

06.04.2012
Η Σίσι Χιούστον (Cissy Houston) έκλαψε υστερικά σύμφωνα με τις φήμες ...

Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιουστον (Whitney Houston) έκλαψε υστερικά, σύμφωνα με τις φήμες, όταν διάβασε την έκθεση για τον θάνατο της κόρης της.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια έφυγε τον περασμένο μήνα στην ηλικ;iα των 48, και το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξε ότι πνίγηκε στη μπανιέρα, ενώ μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης βρέθηκαν στον οργανισμό της και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο θάνατό της.

Τα νέα στοιχεία μιλούν για άσπρη σκόνη (κοκαϊνη) που βρέθηκε στο δωμάτιο μαζί με ένα κουτάλι με κρυστάλους και ένα τυλιγμένο σε ρολό χαρτονόμισμα...

Η Σισι (Cissy) μητέρα της τραγουδίστριας, διαλύθηκε από τα νέα. «Έχει καταρρέυσει, είναι απαρηγόρητη» γράφουν τα νέα δημοσιεύματα, μετά την αυτοψία. Εκλαψε πάρα πολύ όταν έμαθε τα νέα, σύμφωνα με όσα δηλώνουν κοντινοί της φίλοι. Στεναχωριέται που το σκάνδαλο για το θάνατό της θα αφαιρέσει τη δόξα και τη λάμψη της καριέρας της.

Η Γουίτνεϊ είχε τόσα Νο 1 τραγουδια και τόσες πωλήσεις που είναι κρίμα να τη θυμόμαστε για το άδοξο τέλος της. Η μητέρα της εύχεται ο κόσμος να ξεχάσει τα τελευταία νέα με τον καιρό, και να την έχει στη μνήμη του για τα επιτεύγματα της. «Όπως τον τροπο που τραγούδησε το 1991 τον Εθνικο Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Super Bowl» είπε η μητέρα της, που θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει τα τελευταία νέα να επισκιάσουν την λαμπερή πορεία της Γουίτνεϊ στη μουσική βιομηχανία.

Ε.Σ.