Ο Τζορτζ Μάικλ γράφει τραγούδι για την περιπέτεια της υγείας του

06.04.2012
Ο 48χρονος τραγουδιστής είναι τρομερά ευγνώμων που είναι καλά κι ευχαριστεί μέσω της μουσικής του όλους όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει τη σοβαρή αρρώστια του.

Τα ξόρκια της κατάρας που έπεσε πριν πολλά χρόνια πάνω του, έλεγαν πως όσο κι αν θέλει να τον ξεχάσει ο κόσμος κάθε Χριστούγεννα θα τον θυμούνται όλες τις ώρες των διακοπών ακούγοντας τέρμα το Last Christmas. Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) φυσικά κι έχει πει κι άλλα τραγούδια που τα χουμε χορέψει όλοι και τα χουμε τραγουδήσει δυνατά ανεξάρτητα αν είμαστε φαν του ή όχι και δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό.

Ο 48χρονος τραγουδιστής και μουσικός, τον προηγούμενο Νοέμβριο μπήκε στο νοσοκομείο επειδή έπαθε πνευμονία και η κατάσταση της υγείας του γινόταν όλο και χειρότερη με αποτέλεσμα να τον βάλουν στην εντατική για 20 μέρες. Ευτυχώς ανάρρωσε πλήρως και είναι πλέον υγιής και όπως ανακοίνωσε στο twitter αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για την άσχημη εμπειρία που έζησε.

"Σας υπόσχομαι ότι το τραγούδι θα σας ξετρελάνει. Είμαι συνέχεια στο στούντιο αυτή τη βδομάδα κα επιτέλους είμαι έτοιμος να γράψω γι αυτό που μου συνέβη στη Βιέννη και για το πόσο ευγνώμων είμαι που μου δόθηκε μία ευκαιρία να ζήσω σ αυτό τον συναρπαστικό κόσμος που μοιραζόμαστε." ανέφερε ο Μάικλ σε μία πολύ συγκινητική στιγμή.

Επιπλέον ευχαρίστησε όλους όσους προσεύχονταν γι αυτόν προκειμένου να γίνει καλά και αφιερώνει το τραγούδι με τίτλο White Light σε όσους τον σταματούσαν στο δρόμο και τον ρωτούσαν αν έχει γίνει καλά. Τέλος δήλωσε πως έδωσε 1000 προσκλήσεις για συναυλίες τους στους γιατρούς και σε όλους τον φρόντισαν στο νοσοκομείο.

Κ.Π