Τζένιφερ Λόπεζ και Μάρκ Αντονι ΜΑΖΙ!

06.04.2012
Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιστούν παρέα στη σκηνή του Λας Βέγκας στις 26 Μαϊου !

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πρόκειται να εμφανιστεί με τον Μάρκ Αντονι (Marc Anthony) στα πλαισια του Q'Viva! The Chosen Live.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιστούν παρέα στη σκηνή του Λας Βέγκας στις 26 Μαϊου σε ένα σόου που θα συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι από τη σειρά ταλέντων στην οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι.

Ο Μαρκ είναι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσει το πρόγραμμα στο οποίο το πρώην ζευγάρι ταξίδευε μαζί για να βρει το καλύτερο ταλένο Λατίνων.

«Είναι ένας μοναδικός, μοντέρνος και σέξυ τρόπος να βάλεις όλα τα ταλέντα μαζί. Ανυπομονώ για το live! "

Ο Μαρκ και η Τζένιφερ θα είναι οικοδεσπότες καθώς και παραγωγοί για το πρόγραμμα.

Ο Μαρκ ξέρει ότι ο κοσμος εκπλήσσεται όταν ακούει ότι είναι ικανός να συνεργαστεί με την πρώην σύζυγό του. «Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό, το ακούω συχνά αυτό» είπε γελώντας σε μια συνέντευξη στο Associated Press. "Και είναι πιο σοκαριστικό για μένα παρά για τον κόσμο! "

Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια ενώ και οι δύο είναι ευτυχείς που δεν έχουν παρά καλές αναμνήσεις και καλά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. "Αν δεν ήμασταν τόσο καλά, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά ήταν μια μοναδική εμπειρία από την αρχή ως το τέλος" είπε για τη σχέση του με τη Λόπεζ.

Περίπου 52 ερμηνευτές θα εμφανιστούν στη σκηνή, ως μέρος του σόου τον επόμενο μήνα. Ο Μαρκ δηλώει χαρούμενος για το πώς έχουν δέσει όλοι οι διαγωνιζόμενοι. «Νόμιζα ότι το να βάλεις όλους αυτούς τους καλλιτέχνες σε ένα σπίτι θα έφερνε αντιπαραθέσεις, αλλά είναι εκπληκτικό το πώς όλοι έγιναν μία ομάδα. Είναι εκπληκτικό!»

Το πρόγραμμα Q'Viva! The Chosen είναι στην πρώτη του σαιζόν και ο Μαρκ υπόσχεται πώς θα επανέλθει. «Ειμαστε στα μισά, στήνουμε την επόμενη σαιζόν αυτό τον καιρό» αποκάλυψε. Αυτό το πρότζεκτ είναι γεμάτο πάθος. Ανυπομονώ να το ξανακάνω, είναι μεγαλύτερο από όλους μας, με ξεπερνάει, είναι ένα κίνημα» δήλωσε.

Ε.Σ.