Τρομακτικά τα ευρήματα στο κορμί της Γουίτνεϊ

09.04.2012
Η συγκλονιστική έκθεση αναφέρει ότι είχε μεγάλα εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η νεκροψία στο σώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), αποκάλυψε ότι μεγάλα τμήματα του δέρματος της είχαν καεί από το καυτό νερό της μπανιέρας στην οποία βρέθηκε η σωρός της.

Θεωρείται ότι η Χιούστον μπορεί να ήταν τόσο εκτός εαυτού από τα ναρκωτικά, που να μην αντιλήφθηκε πόσο ζεστό ήταν το νερό. Το νερό ήταν 33°C (93,5 ° F) έξι ώρες αφού είχε πεθάνει, πράγμα που σημαίνει πόσο απίστευτα ζεστό θα ήταν όταν μπήκε για πρώτη φορά στη μπανιέρα.

Η σταρ όταν βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, ήταν αναίσθητη και μπρούμυτα σε περίπου 13 ίντσες νερού.

Οι αποκαλύψεις για το πόσο κατεστραμμένο ήταν το σώμα της είναι μια ένδειξη ως προς το που είχε οδηγηθεί η ζωή της, δείγμα του ότι θα ερχόταν και ο πρόωρος θάνατό της. Μερικά σημάδια ήταν πρόσφατα - άλλα ήταν ουλές χρόνων.

Η έκθεση του ιατροδικαστή δείχνει ότι είχε διάτρητο διάφραγμα, πιθανόν από τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που κατανάλωσε στη διάρκεια της ζωής της.

Η Χιούστον είχε επίσης σημάδια και εκδορές στα χέρια και τα πόδια της και μώλωπες στους ώμους και το κεφάλι της. Υπήρχαν δύο ουλές κάτω από το στήθος, που πιστεύεται ότι είναι από αυξητική επέμβαση στήθους. Επίσης, προφανώς είχε προχωρήσει και σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις όπως έδειξαν τα σημάδια στο στομάχι της και στον άνω μηρό.

Λίγες μέρες πριν τον θάνατό της, την είχαν δει να βγαίνει από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λος Άντζελες, με αίμα να στάζει από τα πόδια της..

Η αυτοψία έδειξε επίσης ότι φορούσε προσθετική οδοντοστοιχεία και είχε 11 ψεύτικα δόντια.

Όταν βρέθηκε στη μπανιέρα, έτρεχε αίμα από τη μύτη της, είχε εκδορές στην αριστερή πλευρά του μετώπου της και στη μύτη, είχε κοψίματα στο αριστερό χέρι, και τον ώμο της.

Στο επάνω συρτάρι του μπάνιου, βρέθηκαν απομεινάρια μιας λευκής κοκκώδους ουσίας, και ένας φορητός καθρέφτης στη βάση του οποίου υπήρχε και άλλη σκόνη.

Η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι όταν βρέθηκε το σώμα της, η Γουίτνεϊ φορούσε μια καστανή περούκα, πάνω από τα πυκνά κυματιστά μαύρα μαλλιά της.

Η Χιούστον είχε επίσης ίχνη μαριχουάνας στο σώμα της καθώς και από Xanax (φάρμακο για το άγχος), Flexeril (χαλαρωτικό μυών) και Benadryl (για την αλλεργία). Η έκθεση αναφέρει επίσης την ύπαρξη μιας πλαστικής σακούλας με χάπια, μπουκάλια φαρμάκων και ένα τασάκι με αποτσίγαρα.

Η επίσημη αιτία ανακοινώθηκε ως καρδιακή νόσος με μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης, αλλά η νέα λεπτομερής έκθεση αναφέρει επίσης ότι είχε μια τρύπα στο διάφραγμα της και ότι έπασχε από ήπιο εμφύσημα. Παρατηρήθηκε ακόμη μια παλιά πληγή από βελόνα παρακέντησης στον εσωτερική αριστερό αγκώνα της Χιούστον. Την ημέρα που πέθανε, παραπονιόταν νωρίτερα για πόνο στο λαιμό, γι αυτό και αποφάσισε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο πριν από το πάρτι για τα Γκράμι.

Ε.Σ.