Τουλίζα: Ήμουν λιώμα στο πορνοβίντεο

09.04.2012
Η παρουσιάστρια είναι ήδη σε νομική διαμάχη με τον Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards) για να απαγορεύσει την κυκλοφορία της κασέτας που έχει διαρρεύσει online και πωλείται σε καταστήματα του Σόχο.

Η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) αρνήθηκε κάθε επίγνωση της σεξοταινίας που γύρισε με τον πρώην της πέρυσι, τονίζοντας ότι ήταν μεθυσμένη και δε θυμάται τίποτα.

Με ανακοίνωση υπεράσπισης της, επέμεινε ότι ευθύνεται ο πρώην της (παρόλο που ο ίδιος το αρνείται) ενώ στις 8 σελίδες του εγγράφου αναφέρεται πως η ταινία δε γυρίστηκε συνειδητά.

Δηλωσε μάλιστα ότι όταν πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν οι φήμες για την ταινία, εκείνη το αρνήθηκε, ακριβώς γιατί δεν ήξερε την ύπαρξη της. Δεν θυμόταν τίποτα γιατί δεν είχε γινει με τη θέληση ή τη γνώση της. "Πιστεύω ότι πρέπει να ειχα πιει πολύ όταν γυριζόταν το βίντεο. Τώρα που το είδα, συμφωνώ ότι ειμαι εγώ. Πρέπει να ήμουν πολύ μεθυσμένη για να αφήσω τον Τζάστιν, που επίσης είναι στο βίντεο, να μαγνητοσκοπήσει αυτές τις σκηνές".

Η Τουλίζα αρνήθηκε την ύπαρξη δεύτερου βίντεο και επισης δήλωσε ότι σε καμία περιπτωση δεν βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο. Φαίνεται ότι είναι σε καμαρίνι, πιθανόν σε συναυλία των N-Dubz, δήλωσε στην κατάθεσή της.

Ο Τζαστιν Εντουαρντς από την άλλη στη δική του κατάθεση πριν λίγες μέρες, είχε πει ότι ήταν ιδέα της Τουλίζα να γυρισουν το βίντεο και μάλιστα από το δικό της τηλέφωνο. Αρνήθηκε ότι εκείνος διέρρευσε το υλικό, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια πράξη ως άνανδρη.

Η Τουλίζα στην αναφορά της μιλάει για "προσπάθει να καταστρέψουν τη ζωή και την καριέρα της και αναφέρεται στη ζημιά που της έχει ήδη προκαλέσει το 6λεπτο βίντεο".

Η Δίκη θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Ε.Σ.