Oι Rolling Stones μπαίνουν στο στούντιο!

10.04.2012
Αλλάξανε τα σχέδια της μπάντας σύμφωνα με τον κιθαρίστα τους Ρόνι Γούντ...

H τελευταία φορά που έπαιξαν όλοι μαζί live ήταν το 2007 και από τότε ο καθένας έκανε είτε σόλο δίσκους όπως ο Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) και Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood), είτε άλλα πρότζεκτς βλέπε Super Heavy με μπροστάρη τον Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και μέλη τους Tζος Στόουν (Joss Stone), Νταμιεν Μάρλει (Damian Marley) και A R Rahman και συμμετοχές σε δίσκους άλλων.

Μέχρι το σημερινό update, είχαμε μείνει πως οι Rolling Stones αρνήθηκαν να παίξουν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ανέβαλαν την περιοδεία τους για το 2013 και δεν θα γιόρταζαν τα 50 τους χρόνια στη μουσική.

Ο δεύτερος κιθαρίστας των Stones- και ζωγράφος- Γουντ, αυτές τις μέρες παρουσιάζει την προσωπική του έκθεση ζωγραφικής Faces, με τα μέλη της μπάντας και άλλες μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Αλ Πατσίνο (Al Pacino) και Μοχάμεντ Άλι (Muhammad Ali) στου πίνακες τους και στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα καινούρια σχέδια τους συγκροτήματος.

"Επειδή θέλουμε να νιώσουμε αυτό το έντονο συναίσθημα του live, θα μπούμε ξανά στο στούντιο μες στο μήνα για να πούμε διάφορες ιδέες που έχουμε για τις συναυλίες. Πρέπει να προπονηθούμε και είναι σαν να προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή κάτι παρόμοιο" δήλωσε ο 65χρονος μουσικός και αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα και τις μαγικές ημερομηνίες…

Κ.Π