Η Λίλι Άλεν επιστρέφει

10.04.2012
Η τραγουδίστρια του 'Smile' γράφει το νέο της υλικό στα RAK Studios στην περιοχή του St John's Wood στο Λονδίνο.

Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) επανέρχεται και μάλιστα δουλεύει στο νέο της άλμπουμ, σύμφωνα με τα νέα δημοσιέυματα. Η τραγουδίστρια του 'Smile' γράφει το νέο της υλικό στα RAK Studios στην περιοχή του St John's Wood στο Λονδίνο, γράφει η Daily Star και πιθανόν να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ το 2013.

Δύο χρόνια πριν είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται απο τα μουσικά δρώμενα, και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει ως τραγουδίστρια της country, αλλά μία πηγή αναφέρει:

"Η Λίλι είναι στο στούντιο δοκιμάζοντας διαφορετικούς ήχους και γράφοντας νέα τραγούδια. Δεν είναι στο στάδιο που μπορεί να μιλάμε άμεσα για νέο άλμπουμ αλλά σιγουρα οδεύει προς τα εκεί, πιθανόν με ημερομηνία τον επόμενο χρόνο."

Οταν η Λιλι αποσύρθηκε, πράγματι δεν πίστευε οτι θα ηχογραφήσει ξανά. Αλλά ξεκίνησε να γράφει το νέο μιούζικαλ Bridget Jones και αυτο της έβαλε και πάλι το μικρόβιο. Η ζωή της έχει αλλάξει τελείως και έχει εντελώς διαφορετική οπτική. Θέλει πιο ώριμο ήχο τώρα και γράφει για την κόρη της, Εθελ, και τον άντρα της , Σαμ.

Το τελευταίο της άλμπουμ 'It's Not Me, It's You', κυκλοφόρησε το 2009. Μετά γέννησε την κόρη της τον περασμένο Νοέμβριο και άνοιξε και το μαγαζί στο Λονδίνο, Lucy In Disguise, με το οποίο ασχολείται ενεργά μέχρι σήμερα.

Ε.Σ.