Έξαλλος ο μπαμπάς της Τουλίζα με τον πρώην

17.04.2012
Ο πατέρας της διάσημης παρουσιάστριας μίλησε για τη ζημιά που έκανε αυτό το βίντεο στην οικογένειά του, λέγοντας πως τους διέλυσε.

H Tουλίζα Κοντοστάβλος (Τulisa Contostavlos) έχει ήδη δημοσιεύσει μία βιντεοσκοπημένη απάντηση για την πορνοταινία που κυκλοφόρησε ο πρώην της στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί του.
Τώρα ο πατέρας της Πλάτωνας (Plato) μίλησε για τη ζημιά που έκανε αυτό το βίντεο στην οικογένειά του, λέγοντας πως η κόρη του δε μπορούσε ούτε να μιλήσει γι αυτό.
Ο 53χρονος δήλωσε ότι ο μόνος που ευθύνεται για το βίντεο είναι ο πρώην της κόρης του, Τζάστινν Εντουαρντς (Justin Edwards) παρόλο που ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη με την διαρροή.
Ο πατέρας της Τουλίζα δήλωσε στη Sunday Mirror: 'Αυτό που έκανε ο Τζάστιν κατέστρεψε την οικογένεια μου. Η Τουλίζα είναι δυνατή αλλά η υπόθεση έκανε σοβαρή ζημιά στην αυτοπεποίθησή της. Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά δεν ήθελε ούτε να το κουβεντιάσει, ήταν πολύ αναστατωμένη. Ηταν κομμάτια, η καρδιά της έχει διαλυθεί'.
Ο ίδιος, ντράμμερ σε ένα γκρουπ της δεκαετίας του 70, τους Mungo Jerry, θυμήθηκε ότι από παλιά δεν του άρεσε ο Τζάστιν, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε... "Θυμάμαι την πρώτη μέρα που τον συνάντησα. Πήρα μία νύχτα την Τουλίζα από το Camden και ήταν αυτός εκεί. Διαφωνούσαν μέσα στη μέση του δρόμου. Από την αρχή δε μου άρεσε καθόλου και από την αρχή ήταν αλαζόνας και δεν έδειχνε σεβασμό απέναντί μου. Στα μάτια της Τουλίζα όμως αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός. Ήθελε να τον παντρευτεί τότε. Είχαν μιλήσει ακόμη και για παιδιά. Δε μου είπε ποτέ γιατί χώρισαν αλλά ό,τι και να έγινε τίποτα δε δικαιολογεί την δημοσιοποίηση μιας προσωπικής κασέτας."
Μίλησε ακόμη για το ότι τον στεναχώρησε το γεγονός ότι η κόρη του χώρισε και από τον Fazer, κοινώς γνωστό ως Ρίτσαρντ Ρόσον (Richard Rawson). Και αποκάλυψε ότι ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) τη στηρίζει πάρα πολύ από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση με το πορνοβίντεο.
Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Τουλίζα προσπάθησε να απαγορεύσει το βίντεο με μία ανακοίνωση προς το Δικαστήριο, στην οποία λέει μεταξύ άλλων "Πιστεύω ότι ήμουν μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή. Τώρα που βλέπω το βίντεο, βλέπω ότι είμαι εγώ, αλλά πρέπει να ήμουν πολύ μεθυσμένη για να αφήσω τον τότε φίλο μου, Τζάστιν Εντουαρντς, να μαγνητοσκοπήσει τις στιγμές"
Ο 28χρονος αρνείται ότι ευθύνεται εκείνος για τη διαρροή του βίντεο, λέγοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απρεπές και άνανδρο. Η Τουλίζα ζητά 100.000 λίρες αποζημίωση, ενώ η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι.
Ε.Σ.