Χαροπαλεύει ο Ρόμπιν Γκιμπ

17.04.2012
Μεγάλη η ανησυχία όλων για την κατάσταση της υγείας του Ρόμπιν Γκιμπ

Είναι ο τραγουδιστής των Bee Gees ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στη μουσική, έχεις χορέψει κι έχει χιλιοτραγουδήσει κομμάτια τους όπως το Stayin’ alive, I started a joke, How deep is your love αλλά δυστυχώς όση δόξα έχουν γνωρίσει, άλλα τόσα άσχημα προβλήματα υγείας τους έχουν συμβεί. Ύστερα από το θάνατο του (Μάουρις) Maurice το 2003 σε ηλικία 53 χρονών από επιπλοκές στο έντερο του ,το 2010 η διάγνωση για τον Ρόμπιν Γκιμπ (Robin Gibb) έγραψε πως πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση στο συκώτι.

Ο πρώην τραγουδιστής των Bee Gees, ακύρωσε πολλές συναυλίες του και αποσύρθηκε από τα πάντα για δύο χρόνια για να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο σόου του Alan Tichmarsh φανερά ταλαιπωρημένος.

Αφού όλα πήγαν καλά, η εγχείρηση πέτυχε και οι γιατροί είπαν πως ο κίνδυνος έφυγε, ο γιος του Ρόμπιν , Τζον (ή αλλιώς RJ) δήλωσε πως ήταν τα καλύτερα νέα που είχε ακούσει πετάχτηκε στο κρεβάτι του μπαμπά του, τον φίλησε στο μέτωπο , του είπε «Σ’ αγαπώ» και έκατσαν μαζί για ώρες.

Δυστυχώς ο 62χρονος μουσικός και περφόρμερ δεν κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό υγιής αν και η εικόνα του ήταν , παρουσιάστηκαν καινούρια προβλήματα ,ένας δεύτερος όγκος κι έπαθε βαριά πνευμονία με αποτέλεσμα να μπει και πάλι στο νοσοκομείο.

Οι φόβοι για την άσχημη κατάληξη του είναι μεγαλύτεροι πλέον αφού από την Παρασκευή βρίσκεται σε κώμα κι έχουν φτάσει όλοι οι κοντινοί συγγενείς του στην ιδιωτική κλινική στο Τσέλσι όπου και νοσηλεύεται. Οι γιατροί αναφέρουν πως δεν του έχουν μείνει πολλές μέρες ζωής και ανησυχούν για τα χειρότερα.

K.P