O WILL.I.AM στο Isle of MTV Malta!

18.04.2012
Η Viacom International Media Networks (VIMN), τμήμα της Viacom Inc (NYSE: VIA, VIA.B) και η Διεύθυνση Τουρισμού της Μάλτας ανακοίνωσαν ότι το Isle of MTV, το δωρεάν, υπαίθριο, φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα που φιλοξενείται κάθε καλοκαίρι από το 2007 στη Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στις 26 Ιουνίου 2012.

Σε αυτό το μουσικό φαντασμαγορικό θέαμα διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Snoop Dogg, Lady Gaga, David Guetta, The Black Eyed Peas και LMFAO έχουν εμφανιστεί μπροστά σε κοινό 50.000 ατόμων. Η υπαίθρια συναυλία, μια μίξη από live εμφανίσεις και εντυπωσιακά σκηνικά, θα κινηματογραφηθεί και θα μονταριστεί σε ένα special 60λεπτο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί μέσα από 20 κανάλια του MTV σε όλη την Ευρώπη. Οι επιπλέον καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για τη μεγάλη δωρεάν καλοκαιρινή συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Will.i.am στο Isle Of MTV. Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δυναμικούς και συναρπαστικούς καλλιτέχνες που μπορεί να δώσει ο κόσμος της μουσικής. Ο Will, με το συγκλονιστικό πολύπλευρο ταλέντο του, είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει το τεράστιο κοινό της Μάλτας», σχολίασε ο Bruce Gillmer, EVP Music, Talent Programming & Events, της VIMN «Και με ακόμα περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν, είναι σίγουρο πως θα είναι ένα ακόμη φοβερό show.»

Η παραγωγή που βρίσκεται τώρα στον δέκατο χρόνο του, έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν εμφανίσεις από τους Snoop Dogg, Far East Movement, David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic και Morcheeba οι οποίοι ταρακούνησαν τη σκηνή του Isle of MTV.

Σχετικά με τον Will.i.am
Ο Will.i.am είναι ο τραγουδιστής και παραγωγός του πολλαπλά πλατινένιου σε πωλήσεις συγκροτήματος The Black Eyed Peas. Έχει βοηθήσει στην καθιέρωση των Black Eyed Peas ως ένα από τα πιο δημοφιλή και διεθνώς πετυχημένα συγκροτήματα στο χώρο της μουσικής σήμερα. Οι Black Eyed Pease έχουν πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια άλμπουμ διεθνώς και έχουν κερδίσει σειρά βραβείων και διακρίσεων στην καριέρα τους συμπεριλαμβανομένων και τριών βραβείων Grammy.

Τον Μάιο του 2012 θα κυκλοφορήσει το νέο του solo άλμπουμ.