Επίθεση στη Λέιντι Γκάγκα για τις διατροφικές της συμβουλές!

18.04.2012
Η εκκεντρική σταρ λέγεται ότι τρώει πολύ προσεκτικά εξαιτίας της επερχόμενης περιοδείας της.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) τρώει πέντε μικρά γεύματα τη μέρα για να χάσει βάρος για την περιοδεία της.

Η ερμηνεύτρια του Poker Face ακολουθεί τις συμβουλές του διατροφολόγου της Χάρλεϊ Πάστερνακ για την Born This Way Ball τουρνέ, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun. Το πλάνο των γευμάτων περιέχει μικρές ποσότητες από υγιή συστατικά όπως οι αγγινάρες και το φρέσκο σπανάκι. Επιτρέπεται να τρώει ό,τι θέλει μία φορά τη βδομάδα για να κάνει διάλειμα από την αυστηρή ρουτίνα της.

Τα νέα έρχονται μετά την ανατάτωση που προκλήθηκε από πρόσφατες παροτρύνσεις της στους σταρ να σταματήσουν να τρώνε για να μείνουν αδύνατοι.

“Μόλις ήρθα από το γυμναστήριο. Τρώω σαλάτα και ονειρεύομαι ένα cheeseburger #PopSingersDontEat #IwasBornThisWay (sic),” έγραψε στο Twitter.

Το σχόλιο της 26χρονης πολλοί το είδαν ως παρότρυνση στους νέους να μην τρώνε και επέφερε διαφόρων ειδών αντιδράσεις.. Ενας θαυμαστής της έγραψε "Ημουν στα πρόθυρα να γίνω βουλιμικός και τώρα ίσως και να γίνω ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ #PopSingersDontEat (sic)"

Επιπλέον ακολούθησε ένα post στο proud2beme.org, που σχετίζεται με δαιτροφικές αναταραχές, το οποίο αναφέρει : "Αν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν το βρίσκουν καθόλου αστείο" .

Η Lady Gaga αναμένεται να σχολιάσει το γεγονός, καθώς δεν έχει μιλήσει καθόλου μετά το περιβόητο τουίτ της.

Ε.Σ.