Η Κέιτι Πέρι θέλει τον πρώην της πίσω!

18.04.2012
Τελικά παρ' όλες τις φήμες, η 27χρονη τραγουδίστρια δεν έχει ξεπεράσει τον Ράσελ Μπράντ ο οποίος την απατούσε σαν να μην υπάρχει άυριο. Αλλά μάλλον κάτι θα ξέρει εκείνη παραπάνω από μας...

Ήταν στο κοινό του Coachella στηρίζοντας τη φίλη της Ριάνα (Rihanna), έχει βαρεθεί να είναι διάσημη και σκέφτεται σοβαρά να κόψει τις κολλητές παρέες με τα σούπερ μοντέλα όπως ο ωραίος της ημέρας Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) γιατί όπως λένε οι φίλοι της ο συγκεκριμένος εκμεταλλευόταν την σχέση τους για τα φλας των παπαράτσι.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι πως όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην άντρα της Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) με τον οποίο χώρισε πριν κάποιους μήνες και τα εξώφυλλα μετράνε πόσες γυναίκες είχε παράλληλα ενώ ήταν μαζί και περνάνε από το κρεβάτι του αφού πέταξαν τις βέρες.

Το τελευταίο της ταξίδι στην Ινδία όπου η 27χρονη τραγουδίστρια είχε παντρευτεί τον Άγγλο ηθοποιό το 2010, δεν την έκανε και πολύ καλό απ ότι είπε ένας φίλος της ο οποίος την χαρακτηρίζει μία «χαμένη ψυχή» χωρίς τον πρώην άντρα της.

«Της λείπει πολύ ο Ράσελ και όταν πήγε πάλι πίσω στην Ινδία μόνη της, βγήκαν στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα κι αναμνήσεις. Αυτή την περίοδο ο Ράσελ και η Κέιτι προσπαθούν τουλάχιστον να είναι φίλοι. » συμπλήρωσε η παραπάνω ανώνυμη πηγή και η Πέρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον διεκδικήσει πίσω. Άβυσσος…

Κ.Π