Δεν δέχεται άσχημα σχόλια για την Αντέλ ούτε γι' αστείο!

18.04.2012
Όποιος πει άσχημα σχόλια για την Αγγλίδα τραγουδίστρια την έβαψε...

Έκανε την καλύτερη έκπληξη σε όσους βρέθηκαν στο dj set του Κάλβιν Χάρις (Calvin Harris) στο Coachella festival κι εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το We found Love και αυτές τις μέρες αν θες να γλιτώσεις απ αυτή δεν γίνεται γιατί πρωταγωνιστεί και στην ταινία Battleship. Η Ριάνα (Rihanna) έχει μπει τόσες πολλές φορές στα κείμενα των μουσικών sites των τελευταίο καιρό που οι συντάκτες θα φωνάζουν τ όνομα της και στον ύπνο τους.

Και για να είμαστε δίκαιοι ισοφαρίζει σ’ αυτό το άτυπο ρεκόρ και την Αντέλ (Adele) που της έχει τεράστια αδυναμία και τα’ όνομα της δεν αναφέρθηκε τυχαία αφού η 25χρονη τραγουδίστρια από τα εξωτικά Μπαρμπέιντος έκανε βαριές κι ασήκωτες δηλώσεις για όποιον πει άσχημα σχόλια για το φαινόμενο από την Αγγλία. Την θαυμάζει υπερβολικά και δεν θα δεχτεί κανένα άσχημο σχόλιο για εκείνη ούτε γι αστείο.

"Σε ποιον δεν αρέσει η Αντέλ; Ειλικρινά, αν βρω κάποιον που δεν του αρέσει θα έχουμε πρόβλημα. Θα το πάρω πολύ προσωπικά!" Ανέφερε γελώντας η Ριάνα σε συνέντευξη της στο αγγλικό ΟΚ και θυμήσου επίσης πως ο κύριος λόγος που είχε πάει στα βραβεία Brit ήταν για να την γνωρίσει από κοντά και να την «παρακολουθήσει».

Κράτα για υστερόγραφο, για τον ρόλο της στην ταινία του Πίτερ Μπεργκ (Peter Berg), Batteship όπου υποδύεται την πράκτορα Cora Raikes , η Ριάνα πιστεύει πως ο σκηνοθέτης τη διάλεξε λόγω της επαναστατικής της φύσης.

"Ο Πίτερ με ξέρει από τα δημοσιεύματα του Τύπου που μπορεί να είναι αρνητικά, επιθετικά και υπερβολικά αλλά δεν με λυγίζουν. Με ξέρει όμως και προσωπικά και μ’ έχει δει στην ζωή μου κι αυτό τον τύπο του ανθρώπου ήθελε για το ρόλο. Νομίζω ότι η έννοια του επαναστάτη την έχουν δημιουργήσει ο κόσμος γι αυτούς που θέλουν να είναι ο εαυτός τους. Για μένα, είναι να κάνω τα πάντα όπως τα θέλω" πρόσθεσε η Ριάνα και αύριο που κάνει πρεμιέρα η ταινία της ετοιμάσου να τη δεις στα όπλα.

Κ.Π