Η Νέλυ Φουρτάδο ένιωσε το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου!

18.04.2012
Το πέμπτο της άλμπουμ "The Spirit Indestructible" θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και εκείνη ήδη νιώθει υπέροχα!

Η Νέλυ Φουρτάδο (Nelly Furtado) ένιωσε πυροτεχνήματα με το νέο της άλμπουμ! Συγκεκριμένα είπε ότι μέσα της ένιωθε σαν να εκρήγνυνται βεγγαλικά, όταν τελείωσε με την ηχογράφηση του επερχόμενου άλμπουμ της.

Το πέμπτο της άλμπουμ "The Spirit Indestructible" θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ενώ το τελευταίο είχε κυκλοφορήσει το 2009 και ήταν ο ισπανικός δίσκος "Mi Plan". Αυτό θα αποτελέσει την πρώτη της αγγλική κυκλοφορία μετά το πολυπλατινένιο Loose του 2006, και η ίδια παραδέχθηκε ότι της πήρε λίγο παραπάνω από όσο φανταζόταν!

“Ναι με πήρε λίγο χρόνο παραπάνω.. εβγαλα το ισπανικό άλμπουμ το 2009 και ξεκίνησα να ηχογραφώ αμέσως μετά" είπε στο BBC Radio 1. "Ημουν σε διαφορετική πνευματική κατάσταση στην αρχή από ότι στο τέλος, ήταν σαν να εκρήγυνται πυροτεχνήματα όταν τελείωσα, και είχα εκπληκτική ενέργεια γιατί ήξερα ότι όλα έχουν μπει στη θέση τους. Είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου!"

Το πρώτο σίνγκλ θα είναι το Big Hoops (Bigger the Better) το οποίο ήδη κυκλοφορεί. Η Νέλυ συνεργάστηκε με τους Νας (Nas), Σαλαμ Ρεμι (Salaam Remi) και Τιέστο (Tiesto) για το επερχόμενο άλμπουμ, και κατέληξαν σε ένα εκλεκτό αποτέλεσμα που η ίδια χαρακτήρισε ως "μια ζωντανή χορευτική κυκλοφορία".

"Το άλμπουμ είναι για τη θετικότητα, τη νεότητα, την καλή ενέργεια και το αδυσώπητο πνεύμα και θέλω ο κόσμος να ζήσει αυτή τη μουσική όπως τη ζήσαμε εμείς όταν τη γράφαμε. Θέλω να πηδήξουν, να χορέψουν, να στριγγλίξουν, να γελάσουν, να κλάψουν, να νιώσουν το ρυθμό του και να το δυναμώσουν πολύ όπου κι αν βρίσκονται!"

Ε.Σ.