Αγοράζοντας το άλμπουμ, μπαίνετε στην κλήρωση για το live της Μαντόνα!

18.04.2012
Στις 3 Φεβρουαρίου, που ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες της Deluxe Edition MDNA , έφθασε στο Νο. 1 στο chart του iTunes store 50 χωρών, σημειώνοντας την πρώτη μέρα τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του iTunes.

Στη χώρα μας, το MDNA κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου σε επιλεγμένα δισκοπωλεία και από τις 30 Μαρτίου, είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 10.000 σημεία διανομής Τύπου, με το 8σέλιδο περιοδικό “We Love Music”, που περιλαμβάνει την τελευταία εκρηκτική φωτογράφιση της Madonna, κριτικές για τον δίσκο της και δικές της απρόσμενες δηλώσεις…

Ταυτόχρονα με την αγορά του album MDNA, λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη για τη συναυλία της Madonna στις 7 Ιουνίου!

Τι λέει η ίδια; "Για μένα το MDNA λειτούργησε σαν κάθαρση. Ένιωθα σαν φυλακισμένο αγρίμι. Με το να ξαναπάρω λοιπόν την κιθάρα μου και να επιστρέψω στην ωμότητα των ακατέργαστων συναισθημάτων, τραγουδώντας το “I’am a Sinner” για παράδειγμα. Μισώ τη λέξη “control” κι ας λένε πως θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο. Το MDNA είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς με τους Benassi, Orbit αλλά και τον εξαιρετικά μεθοδικό και οργανωτικό Solveig με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τον γαλλικό και ιταλικό κινηματογράφο, κυρίως του ’50 και του ’60. Η εμμονή μας με τον Alain Delon γέννησε το τραγούδι, “Beautiful Killer”. Το “Gang Bang” είναι το απόλυτο κομμάτι εκδίκησης. Ένα σκοτεινό και κατά μία μηδενιστική έννοια ρομαντικό, πολυεπίπεδο τραγούδι. Όταν έκανα τα φωνητικά του Gang Bang –που στηρίζονται καθαρά στον αυτοσχεδιασμό–, στεκόμουν σε ένα δωμάτιο και ένιωθα ότι μου ερχόταν να ουρλιάξω. Λες και συμμετείχα στο ριμέικ της παλιάς αριστουργηματικής ασπρόμαυρης ταινίας του Russ Meyers, που γύρισε ο Quentin Tarantino, με τίτλο Kill Bill. Όπως και να ’χει θέλει κότσια το να αποκαλέσεις έναν άντρα… “bitch! For a woman to call a man a bitch is for me, the ultimate diss”, εξήγησε η Madge στον Larry Flick του Billboard. Το “Superstar” κινείται στον αντίποδα του Gang Bang. Εκεί αναφέρω ανθρώπους που λατρεύω, όπως ο John Travolta στο Saturday Night Fever, o Bruce Lee, o Abraham Lincoln. Όλοι αυτοί για μένα είναι Superstars”. Στο επίμαχο τραγούδι “I Don’t Give A…” ουσιαστικά αυτό που λέω είναι ότι, “I don’t know who I am anymore. All I want to be is with you”. Είναι ένα οργισμένο τραγούδι που μιλάει για τη φύση της αγάπης, το ολοκληρωτικό δόσιμο όπου ένα μέρος του εαυτού σου στραγγαλίζεται, γιατί στον έγγαμο βίο παραδίδεσαι στο άλλο σου μισό. Του παραχωρείς υπερβολική δύναμη, φτάνει μόνο να είναι ο «σωστός». Όσο για το “Falling Free” την τέλεια επωδό του MDNA, μετά από τόσο θυμό και τόσες κατηγορίες, ένα είναι το συμπέρασμα: Το πάθος είναι ο μόνος λόγος να ζεις."

TRACLKIST

01. Girl Gone Wild

02. Gang Bang

03. I’m Addicted

04. Turn Up the Radio

05. Give Me All Your Luvin’ (ft. M.I.A. and Nicki Minaj)

06. Some Girls

07. Superstar

08. I Don't Give A (ft. Nicki Minaj)

09. I'm a Sinner

10. Love Spent

11. Masterpiece

12. Falling Free

Deluxe Edition tracks

13. Beautiful Killer

14. I F****d Up

15. B-day Song (ft. M.I.A.)

16. Best Friend

17. Give Me All Your Luvin’ (LMFAO Remix – ft. Nicki Minaj and LMFAO)