Οι Peppers διασκευάζουν Μπάουι, Ίγκι, Beach Boys!

20.04.2012
Καινούριο EP με διασκευές από τις καλύτερες πιπεριές που κυκλοφορούν στη φανκάδικη ροκ αγορά.

Τα χρονόμετρα μετράνε αντίστροφα, οι τοίχοι έχουν γίνει σαν αυτούς στα κελιά των φυλακισμένων που σβήνουν τις μέρες της απελευθέρωσης και σε πέντε μήνες από τώρα θα προσγειωθούν στο ΟΑΚΑ για την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα. Οι Άντονι Κίντις (Antony Kiedis), Flea , Τσαντ Σμιθ (Chad Smith) και Τζος Κλινγκόφερ (Josh Klingoffer) μετά την digital κυκλοφορία ενός EP με ζωντανές εκτελέσεις κομματιών τους από την περιοδεία τους I’m with you, έχουν άλλο ένα ψηφιακό δώρο.

Οι Red hot chili peppers είναι επίσημα πλέον στο Rock n Roll hall of Fame και θα το γιορτάσουν με το έκτο EP τους που θα χει αποκλειστικά διασκευές από αγαπημένους τους μουσικούς και ηχογραφήθηκε από τις συναυλίες τους στην Ευρώπη το 2011 και τα 4 από αυτά είναι από εκείνες στην Αγγλία.

Θα είναι μέσα οι δικές τους εκδοχές των Suffragette City του Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie), I Get Around των Beach Boys, A teenager in love από τους Dion and the Belmont, Havana Affair των Ramones που είχε κυκλοφορήσει κιόλας σ ένα tribute άλμπουμ στο συγκρότημα το 2003) και Everybody knows this is nowhere του Νιλ Γιανγκ (Neil Young) και θα είναι διαθέσιμο στο site τους στο τέλος του μήνα.

Κ.Π