Πέμπτο συνεχόμενο top ten άλμπουμ για τη Monica!

20.04.2012
Το τελευταίο cd της πολύ-πλατινένιας και βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας MONICA, το New Life (RCA), καρφώθηκε κατευθείαν στο #2 του Billboard R&B Albums chart!

Το τελευταίο cd της πολύ-πλατινένιας και βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας MONICA, το New Life (RCA), καρφώθηκε κατευθείαν στο #2 του Billboard R&B Albums chart και στο #4 του Billboard Top 200 Albums chart, σύμφωνα με το Nielsen SoundScan. Το New Life προσγειώθηκε επίσης στο #10 του Digital Albums chart.

Στην επιτυχία αυτή βοήθησε το πρώτο single του album “It All Belongs To Me”, το τραγούδι που επανένωσε την Brandy με την Monica μετά από 14 χρόνια και την συνεργασία τους στο “The Boy Is Mine”, το οποίο είχε κερδίσει και Grammy. Το duo τραγούδησε και έκλεψε τις εντυπώσεις στα Good Morning America και Live with Kelly!, ενώ η Monica εμφανίστηκε και στα BET’s 106 & Park και Bravo’s Watch What Happens: Live.

Το New Life έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ανάμεσά τους από την USA Today, η οποία αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Monica συνεργάστηκε με top παραγωγούς. Το New Life είναι το πέμπτο συνεχόμενο top ten debut της τραγουδίστριας, που εδραιώνει την εξαιρετική μακροχρόνια καριέρα της.

Τα προηγούμενα top ten R&B albums της Monica και Top 200 Albums chart-toppers είναι τα Still Standing (#1, #2 αντίστοιχα), The Makings of Me (#1, #8), After The Storm (#2, #1) και The Boy Is Mine (#2, #8).