Σήμερα γάμος γίνεται με... Black Eyed Peas!

25.04.2012
Το συγκρότημα της Fergie έχει γίνει το γούρι των νεόνυμφων της Αγγλίας και δεν βάζουν βέρες χωρίς τις μουσικές τους!

Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Εδώ στην Ελλάδα της Hellην Κατερίνας Μουτσάτσου και της γνωστής καψούρας που εκδηλώνεται με πανέρια γαρύφαλλων, είναι πολύ πιθανό το τραγούδι που έπαιξε περισσότερο σε γάμους το 2011 να είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο των Άγγλων. Κάτι σαν το Φίλα με ακόμα των Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη το οποίο σίγουρα θα άκουσες στους μισούς τουλάχιστον γάμους όπου ήσουν καλεσμένος.

Στην Αγγλία σύμφωνα με το δημοψήφισμα που έκανε η μεγαλύτερη υπηρεσία streaming, Spotify (η οποία έκανε και μεγάλη συμφωνία με τη Facebook) η λίστα έχει ό,τι μπορείς και δε μπορείς να φανταστείς για τραγούδια γάμου και δεν υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα, αφού ανέλυσαν 78.000 γαμήλιες playlists.

Πρώτο στις καρδιές και τα στεφάνια τους από την εικοσάδα ήρθε το I got a feeling των Black Eyed Peas κάνοντας τη Fergie επίσημη φωνή του χρού του Ησαία, ενώ η δεύτερη και η τρίτη θέση εμφανίζει ερωτηματικά πάνω από τα κεφάλια. Πρόκειται για το Sex on Fire των Kings of Leon και το Mrs Brightside των Killers στην Τρίτη και ειδικά αυτό του Μπράντον Φλάουερς (Brandon Flowers) και της παρέας του μιλάει για κάποιον που υποψιάζεται πως η κοπέλα του τον απατάει και ο Φλάουερς το εμπνεύστηκε από το πρώην κορίτσι του η οποία δεν ήταν και πολύ πιστή.

Προχωρώντας πιο κάτω υπάρχουν πιο συμβατές γαμήλιες επιλογές με τα Superstition του Stevie Wonder, το Dancing Queen των Abba, το Don’t stop Believin’ από τους Journey και μέχρι να φτάσεις στο είκοσι, η Μπιγιονσέ (Beyonce) έχει την τιμητική της. Η σύζυγος του Jay Z εμφανίζεται δύο φορές με το Single Ladies στην έβδομη θέση και το Crazy in Love στην 14η και φυσικά δε λείπει η Αντέλ (Adele) με το Make you feel my love.

Αναλυτικά η λίστα:

1. Black Eyed Peas – 'I Gotta Feeling'

2. Kings of Leon – 'Sex On Fire'

3. The Killers – 'Mr Brightside'

4. Stevie Wonder – 'Superstition'

5. Abba – 'Dancing Queen'

6. Journey – 'Don't Stop Believin'

7. Beyoncé – 'Single Ladies (Put A Ring On It)'

8. Billy Idol – 'White Wedding'

9. OutKast – 'Hey Ya!'

10. Adele – 'Make You Feel My Love'

11. Jason Mraz – 'I'm Yours'

12. Stevie Wonder – 'Signed, Sealed, Delivered (I’m Yours)'

13. Jackson 5 – 'Blame It On The Boogie'

14. Beyoncé – 'Crazy In Love'

15. Al Green – 'Let's Stay Together'

16. Take That – 'Greatest Day'

17. The Proclaimers – 'I'm Gonna Be (500 Miles)'


18. Barry White – 'You're The First, The Last, My Everything'

Κ.Π